perjantai 1. maaliskuuta 2013

I knew you were trouble when you walked in


Tästä musiikkia taustalle :D klik!

Miksi tytöt ihastuvat pahoihin poikiin? Miksemme huomaa ennemmin niitä turvallisempia ihastusehdokkaita, jotka eivät tee itsestään niin suurta numeroa vaan pysyttelevät ehkäpä hiljempaa taustalla. Itse olen ollut ihastunut kyllä molempiin tyyppeihin, niin kuin varmaan moni muukin. Kyllä välillä on viehättänyt myös sellainen ”kunnollisuus” ja rauhallisuus, joka olisikin toivottavaa siinä oikeassa tulevassa poikaystävässä. Mutta kuitenkin, aina sitä törmää myös niin sanottuihin ”pahoihin poikiin”, joiden pauloihin sitten jää. Heistä ei ole muuta kuin haittaa, se on selvä. Voit hetken luulla pystyväsi kouluttamaan pojasta kiltimmän, paremman ja kunnollisemman poikaystävän, mutta suosittelen kyllä unohtamaan nämä aatteet hetimmiten. Koulutus ei varmasti tule tuottamaan haluamaasi hedelmää, varsinkaan jos poika on ollut jo pidemmän aikaa ”paha poika”. 

Paha poika on nyt ehkä vähän liian kova sana tälle koko asialle, mutta koska en muutakaan keksinyt niin käytän nyt sitä. Itse voisin kertoa tässä kohdalleni osuneesta mukavaisesta baarituttavuudesta, joka ei ole mikään paras mahdollinen poikaystävä ehdokas. Hän tupakoi, juo, käy varmaan joka viikonloppu baarissa, eikä hänen kiinnostuslistansa ensimmäisillä sijoilla ole koulu ja siellä menestyminen. Silti minulla oli hänen kanssaan niin mukavaa pari kertaa baarissa tanssiessa, etten ainakaan unohtanut häntä heti. Olemme viestitelleetkin vähän Facebookissa ja hän pyörii aika usein mielessänikin. Tiedän varsin hyvin, ettei hän olisi unelmien poikaystävä, mutta en silti pistäisi vastaan jos vaikka törmäisimme taas baarissa. Mikä tällaisissa kundeissa meitä tyttöjä oikein viehättää? En kuitenkaan todellakaan toivoisi, että parempi puoliskoni sitten joskus tupakoisi tai käyttäisi kauheasti alkoholiakaan. Tupakan hajua en voi sietää ja alkoholin kulutus saisi olla mielellään kohtuullista ja samaa luokkaa kuin itsellä.

Kaikki tällaiset paha poika-lokerikkoon laitettavat kundit, joita olen tavannut ja joihin olen ehkä ollut vähän ihastunut, on kyllä ollut todella omaa silmää miellyttäviä ja parhaimman näköisiä. Ehkä siksi he ovatkin jääneet mieltä kaihertamaan jälkikäteenkin. Toisaalta usein tytöt haluavat kuitenkin myös eläväisen ja rohkean poikaystävän, eikä mitään ihan ujoa ja arkaluonteista kaksilahkeista. Ehkä siksikin pahat pojat houkuttelevat ja saavat ihastumaan. Silti, miksei aivot vaan voi sanoa etukäteen, että älä ihastu tähän kundiin…? Ainakaan pidempi aikaisiksi seurustelukumppaneiksi heistä ei ole! :)


                                                                      kuvat weheartit.com


Tänä viikonloppuna aion välttää kaikki pahat poitsukkelit ;) Kivaa viikonlopun alkua ja maaliskuun ensimmäistä päivää, jee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti