sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Julkkispareja

Julkkikset usein löytävät kumppanikseen toisen julkisuuden henkilön. Se on ihan ymmärrettävää sillä he tutustuvat helposti toisiinsa vaikkapa työn parissa tai erilaisissa tapahtumissa, ja he ovat molemmat samassa tilanteessa, koska moni tunnistaa heidät kaduilla kulkemassa. Julkisuudesta löytyy mitä söpöimpiä ja upeimpia pareja, joista esittelisin tässä nyt neljä.

1. Zayn Malik <3 Perrie Edwards

Tämä pari on kyllä yksi suosikeistani. Olin vähän harmissani huomatessani joskus, että ylisöpö Zayn seurustelee. Molemmat ovat brittiläisten yhtyeiden jäseniä, mutta Perrie on itselleni kyllä muuten kuin Zaynin tyttöystävänä aivan tuntematon. Pari tapasi X-Factorin kautta, sillä molemmat kilpailivat ohjelmassa omien bändiensä kanssa, eri vuosina tosin.Voi että kun he näyttävät niin söpöiltä yhdessä... :)  

Hah, luinpa juuri netistä, että tämä ihana pari on eronnut...  Kaikista uutisista ei aina tiedä onko totta vai ei, mutta oli miten oli, mielestäni he näyttivät hyviltä yhdessä!


2. Mila Kunis <3 Ashton Kutcher

Pieni ja söpö Mila löysi viime vuonna rinnalleen pitkän Ashtonin. Heilläkin näyttää muuten olevan jonkin verran pituuseroa, ja Mila näyttää tosi pieneltä Ashtonin rinnalla. He näyttävät kyllä söpöiltä yhdessä, ja heidänkin juttunsa on melko tuore. Saa nähdä, kestääkö suhde vai onko se vain hetken huumaa?
 

3. Kristen Stewart <3 Robert Pattinson

Viime aikojen kohupari Kristen ja Robert ovat kaikesta huolimatta vielä yhdessä (Vai onko jollain uusinta tietoa parin tilanteesta? :D). Aikoinaan oli kyllä ihana kuulla että tämä Twilight-pari oli löytänyt toisensa myös oikeassa elämässä.. :) Mielesni he sopivat hyvin yhteen ja molemmat ovat muuten aika kalpea ihoisia. Katsotaan nyt ja seuraillaan kestääkö tämä parisuhde!


4. Louise Roe <3 Josh Slack

Yksi MTV:n lempisarjoistani on ollut Plain Jane, jossa harmaahiirulaisia deittailussa auttaa kaunis ja pitkän huiskea Louise Roe. Mietiskelinkin sarjaa katsoessani että mahtaako itse Louisella olla omaa miestä. Jotenkin ajattelin että hän olisi ehkä sinkku, enkä osannut kuvitella hänelle ketään. Nettiin mentyäni kuitenkin kuvitelmani kumoutui ja paljastui että hän seurustelee komean mallin, Joshin kanssa. No niimpä tietysti, täytyyhän tuollaisella upella pitkällä naisella, joka vetää sarjaa jossa tytöt yrittävät saada ihastuksen omakseen, olla oma mies ja vielä malli :D He näyttävät kyllä hyvältä yhdessä ja ovat tosi pitkä pariskunta! Onneksi ihanalla ja avuliaalla Louisellakin on poikaystävä.. :)

                                                                    kuvat Googlesta

Mikä näistä pareista miellyttää sinun silmääsi eniten? :)

Kivaa sunnuntaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti