torstai 28. helmikuuta 2013

Tauon paikka

Lauantaina käytiin taas vaihteeksi kaupunkimme yöelämässä. Hauskaahan meillä oli, mutta mitään erikoista tällä kertaa ei tapahtunut. Ehkä ihan hyvä niin, sillä nyt tulisi kaikki energia ja ajatukset käyttää kirjoituksiin ja tuleviin pääsykokeisiin. Ainahan meille jotakin hauskaa tapahtuu ja tällä kertaa oli kyllä harvinaisen paljon kaikkia omituisia kaksilahkeisia liikenteessä. Jotkut osaavat olla hyvinkin ahdistelevia eivätkä millään tunnu tajuavan jos ei ole kiinnostunut heistä.

Eniten minua viime lauanta ilta naurattaa kaveruskaksikko, joista toinen tyyppi oli tosi lyhyt ja ihan hirveisiin vaatteisiin pukeutunut. Hän puski ja tunki usein viereemme tanssimaan ja säätämään. Onneksi hän taisi lopulta tajuta ettemme ole hänestä kiinnostuneita. Myöhemmin illalla kuulin hänen ohi kävellessään huutavan kaverilleen "Tänään isketään muijia!". Meinasin revetä nauruun, sillä minulla on vahva käsitys siitä, että hän joutui lähtemään kotin tyhjin käsin.

Toinen huvittava tapaus oli kolmikko tampereelta, jotka meitä vähän aikaa jututtivat. Jonkun aikaa juteltuamme alkoi lempibiisimme soimaan ja ryntäsimme tanssilattialle ja jätimme heidät siihen vähän törkeästi töröttämään. Hekin kuuluivat siihen porukkaan, jotka eivät tajua, että nainen ei ole kiinnostunut, sillä yrittivät he meitä vielä myöhemmin lähestyä. Ei heissäkään mitään vikaa sinänsä ollut, mutta ei nyt vain kiinnostanut jatkaa keskustelua.

Viime lauantai taisi olla nyt taas viimeinen kerta vähään aikaan. Nimittäin nyt pitää alkaa keskittyä kunnolla kouluun ja säästää vähän rahaa kevään  menoihin. Muutenki vähän ahdistanut viime aikoina käydä baareilemassa, sillä ei sieltä tunnu oikeen ketään löytyvän. Jos hakusessa on hyväkäytöksinen, kunnollinen, ystävällinen ja ihana poju niin ei kannata välttämättä häntä baarista lähteä etsimään. Toinen juttu mikä vähän ärsyttävää on, kun loppu illasta joskus 02.30 lähtien tanssilattialla ei pysty enää vapaasti liikkumaan kun yksinäiset pojat etsivät melkein pakolla tanssiseuraa ja pariskunnat lääppivät intohimoisesti toisiaan...Eli nyt voikin hyvillä mielin sano baareille heippa ja tehdä jotakin muuta! :)

                                                Heippa vähäksi aikaa myös drinksut! ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti