sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Vaatteita kesän juhliin

Kohta alkavat kaupat täyttyä kesävaatteista ja varsinkin alkukesän valmistujaisiin on tarjolla mitä ihanampia mekkoja. Varmasti monet tänä kesänä valmistuvat ovat alkaneet jo etsimään mekkoa. Sopivia mekkoja kesän rientoihin ei vielä kaupoista paljon löydä ja netissäkin niitä on harvakseltaan. Yksi parhaimpia paikkoja netissä, josta löytää juhlamekkoja on nelly.com. Sieltä löytyy aiva upeita vaatteita niin edullisia kuin vähän kalliimpia.

Kuvat Nelly.com

Nellyltä ei vielä paljon kesäisiä mekkoja löytynyt, mutta nämä ovat tosi ihania. Tämän kevään värejä on vaalean eri sävyt ja raikkaat värit kuten korallin punainen ja minttu. Valkoinen mekko näyttää aivana upealta varsinkin uuden ylioppilashatun kanssa. ;) Malliltaan mekot ovat hyvinkin vaihtelevia, mutta varsinkin peplumeita on paljon kuten myös takaa pidempiä kuin edestä olevia on runsaasti.




                                                           Kuvat Nelly.com

Kesän juhliin kengiksi sopivat erilaiset sandaalit. Varsinkin sirot- ja tolppakorot ovat upeita. Koruiksi kannattaa valita kenkiin tai pukuun sopiva yhdistelmä. Esimerkiksi avoimen kaula-aukon kanssa sopii näyttävä statement koru tai jos kaula-aukko on suljettu niin kannattaa panostaa näyttäviin rannekoruihin tai sormukseen. Kannattaa myös muistaa sanonta "Less is more" !


                                                                Kuvat Google.fi

Lopuksi vielä muutamia kampauksia. Vaikea sanoa millainen kampaus olisi tämän kesän juttu, mutta ylärivissä oleva hieman sotkuinen letti näyttäisi ihan kivalta. Jos ei mitään erityistä kampausta halua, niin puhtaat hiukset ovat onneksi aina muodissa! Tietenkin nutturat ja kiharat hiukset ovat aina kauniita ja sopivan juhlavia. Ylioppilaiden tulee muistaa hiuksia suunnitellessa, että kampauksen pitää näyttää kivalta aluksi ilman hattua ja sitten sen kanssa. :)

2 kommenttia:

  1. Oon viime aikoina ihaillu netistä juuri noita mekkoja, joissa tuo takaosa on tuollanen pitkänmallinen ja etuosa sitten lyhempi, tosi ihanan näkösiä!♥ Harmi kun iteltä löytyy jo siskon ylioppilasjuhliin mekko ennestään, eikä oo tarvetta ostaa uutta mekkoa.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo :) Ne on niiin ihania mekkoja, voihh!! :) Olisin halunnut sellasen ylioppilas mekoksi, mutta se ei oikein sopinut minulle.
      Ehkä kesän alennusmyynneistä vois tollasen mekon kuitenkin ostaa. :) Vaikka ei tarvisikaan, niin mekkoja on hyvä olla aina kaapissa varalla. ;)

      Poista