keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Treffipaikat

Teimme aikaisemmin postauksen Unelmien treffipaikoista, joten tällä kertaa ajattelimme kertoa hyvistä aivan tavallisista treffipaikoista, jotka ovat vähän realistisempia. Nämä paikat ovat kaikkien tavoiteltavissa, ja jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Esittelemme niin aktiivista toimintaa kuin rennompaakin meininkiä kaipaaville sopivia treffailu paikkoja. Voisimme kuvitella, että itse viihtyisimme näissä kaikissa paikoissa.

1. Sporttitreffit

Mainiota ajanvietettä urheilusta pitäville ihmisille olisi myös treffeillä jonkinlainen aktiviteetti. Treffeillä voisi käydä vaikka minigolfaamassa tai katsomassa jotakin  kotikaupungin joukkueen peliä. Tai voisihan käydä vaikka lenkkeilemässä kauniissa paikassa. Urheilutreffeillä vältät epämukavat hiljaiset hetket ja voit tarvittaessa etsiä puheenaiheita urheiluun liittyvistä aiheista. Tällaisilla treffeillä pääset myös mahdollisesti lähietäisyyksille. Jos tennislyöntisi on vähän ruosteessa, voit pyytää seuralaistasi opastamaan sinua kädestä pitäen ;)



2. Kahvittelutreffit

Kahvittelun lomassa voi vaihtaa treffikumppanin kanssa kuulumisia ja tutustua toisiinne paremmin. Kahviloissa on usein musiikki hieman hiljaisemmalla ja tunnelma on mukava, joten lämpimien kupposten ohella voitte rauhassa keskittyä toisiinne. Kahvila treffeillä vaarana voi olla hiljaiset hetket, mutta älä mene lukkoon, vaan hörppää esimerkiksi pitkä kulaus juomastasi tai käy vaikka vessassa ja mieti samalla seuraavaa puheenaihetta. Hiljaiset hetket kuuluvat usein ensimmäisille treffeille, mutta älä mene hämillesi siitä, koska seuralaisesi on varmasti yhtä jännittynyt kuin sinäkin. Jos ikää riittää, oiva treffipaikka voisi olla myös vaikkapa Amarillo tai jokin muun sen kaltainen istuskelupaikka, jossa voi käydä yksillä tai miksei toisillakin, ja juttua varmasti riittää, ja pystyt ehkä olemaan vielä rennompi! :)


3. Ravintolatreffit

Ruokaa rakastavien kannattaa suunnata myös treffeille ravintolaan. Paikka ei ole ehkä paras mahdollinen ensitreffeille, mutta kun on jonkin aikaa tapaillut, se voisi olla ihan hyvä vaihtoehto. Valitse vaikkapa lempiravintolasi tai paikka jossa olet käynyt, kotikaupunkisi uusi etninen ravintola ei ehkä ole oikea valinta. Ruuasta riittää juteltavaa jos tulee hiljaista, ja jos uskallat, voit ehdottaa maistiaista omasta annoksestasi. Sotkua voi vähän syntyä, mutta se ei ole maailmanloppu vaan suhtaudu siihen huumorilla. Kohteliasta on maksaa oma ruokansa, sillä elämme tasa-arvoisessa maassa ja yleensä miehetkin arvostavat sitä. Jos mies kuitenkin haluaa tarjota sinulle koko reissun, niin lupaa tarjota vaikkapa ensikerralla :)


4. Kotitreffit

Jos tunnet seuralaisesi entuudestaan tai olette tapailleet jo jonkin aikaa, treffit voisi myös pitää jomman kumman kotona. Rauhallinen leffailta mukavasti sohvalla loikoillen ja herkkuja napostellen olisi varmasti rentouttavaa ja mukavaa. Ongelmaksi voi tosin koitua se, että ilta pitkittyy ja seuralaisesi ei malta poistua vaikka kuinka haukottelisit. Kotona tunnet itsesi itsevarmaksi ja rentoutuneeksi. Juttua riittää varsinkin jos katselette elokuvaa, mutta toisaalta on myös mukava että silloin ei tarvitse kokoaikaa puhua. Samalla kotitreffeillä seuralainen saa kuvan sinusta kun näkee, millaisessa kodissa asut ja miten käyttäydyt aivan arkisessa ympäristössä.


5. Tapahtumatreffit

Näissä treffeissä riittää juteltavaa. Jos olette molemmat vaikkapa kiinnostuneita lumilautailusta niin suunnatkaa lumilautailu messuille. Siellä riittää sekä juteltavaa ja katseltavaa, ja voitte jakaa yhteisen kiinnostuksen kohteen. Erilaiset tapahtumat ovat erinomaisia tapahtumia, sillä niissä riittää ihmisiä eikä tarvitse kokoaikaa jutustellakkaan. Myös joku konsertti voisi olla mukava elämys treffeillä, josta riittää muistoja vielä pitkäksi aikaa. Esteenä voi olla sisäänpääsylippujen kalliit hinnat, mutta kyllä edullisempiakin tapahtumia löytyy.


Toivotamme teille onnistuneita treffejä ! :)

<3: Lumikki ja Adalmiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti