lauantai 2. maaliskuuta 2013

Amarillo

Eilen illalla käytiin tyttöporukalla pienellä iltapalalla Amarillossa. Oli todella mukava käydä vähän ulkona ja samalla vaihtaa kuulumisia ystävien kanssa. Tunnelma Amarillossa on aina hyvä ja ruokakin oli erinomaista. Tällä kertaa emme syöneet isoja ruoka-annoksia vaan otimme listalta pientä "naposteltavaa". Ruoka oli niin hyvää ja edullista, että voisi käydä vähän useamminkin rupattelemassa ja syömässä pienet annokset. Ilman jälkiruokaahan ei voi käydä syömässä ja nekin olivat aivan taivaalliset. Suosittelen kaikille Amarillon Brownieta eli vähän ihanaa suklaaleivosta, jäätelöä ja suklaakastiketta. :P

Sattuihan illan aikana hauskoja tapahtumia, joita vieläkin naureskellaan. Heti kun astuimme sisään ravintolaa ja etsimme tarjoilijan kehoituksesta vapaata pöytää niin kaksi urhoollista nuorukaista tokaisi virnuillen "Tähän kyllä mahtuu jos ette löydä vapaata pöytää" ;) Valitettavasti löysimme meille vapaan pöydän ja tarjous jäi käyttämättä. Lisäksi saimme osaksemme paljon vilkuiluja varsinkin ulkomaalaistaustaisilta miehiltä, mutta onneksi he eivät meitä sen kummemmin lähestyneet.
Toinen huvittava ja hieman hämmentävä tapaus sattui myöhemmin baarin puolella, jossa istuimme vielä vähän aikaa. Yhtäkkiä pöytämme viereen ilmestyy noin 60-vuotias hieman epäsiisti juopunut mies. Hän tuijoitti minua ja toisteli "Sinulla on harvinaisen kauniit huulet ja olet muutenkin kaunis". Tämä kommentti ja tuijotus sai minut hieman hämilleni ja lähdimmekin siitä pois, sillä ukko ei oikeen meinannut lähteä. Onhan se mukava saada positiivista kommenttia ulkonäöstä, mutta olisi kiva saada sitä mieluummin oman ikäisiltä. :D Ei ollut edes ensimäin kerta kun vanha pappa kehuu huuliani....pelottavaa!
 
Rentouttavaa viikonloppua kaikille! :)


295468692405b14e6ed08e75beb4a348_large


601335_509189085799295_1988426784_n_large
kuvat weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti