perjantai 29. maaliskuuta 2013

Kevät & kesävaate unelmointia

Viime aikoina olen käynyt tiuhaan tahtiin tutkailemassa esimerkiksi H&M:n nettisivuilla kesäisiä vaatteita ja viikottaisia uutuuksia. Topit ja shortsit alkavat pikkuhiljaa kutkuttelemaan taas mieltä ja ihanista vaatteista ja väreistä inspiroituneena päädyinkin kokoamaan itselleni tulevan kesän unelma-asun. Tein asusta rennon, jossa voisi viettää vähän kaikenlaista päivää: kaupunki-, ranta-,satama- tai vaikkapa treffipäivää :) En malta odottaa, että saan vetää nimenomaan vaaleat farkkushortsit ylleni, mieluiten vaaleanpunaisen paidan kera. Tuollainen pastellinvaalea väri on niin nätti, ja lisäksi somistaisin luultavasti asua nudella laukulla ja pilottilaseilla. Jalkineiksi voisin heittää ihan vain rennot valkoiset tennarit! Mitäs mieltä olette tästä kokonaisuudesta, miellyttääkö silmää vaiko ei? :)



Sukelsin ajatuksissani unelmoimaan, että voisin käyttää tuota yllä olevaa asua vaikkapa kesäisillä treffeillä. Voisimme kävellä kauniissa satamassa, nauttia auringosta ja syödä hyvää jätskiä! Mieleeni juolahtikin sitten, että mitähän deittini voisi pukea päälleen :D Aloinkin selailemaan myös H&M:n miestenvaatteita ja päädyin alla olevaan asukokonaisuuteen. Jotenkin tällä kertaa oli vähän hankala aloittaa asun kokoaminen, koska en meinannut löytää mieleistä rentoa t-paitaa. Niimpä päädyin aina luotettavaan sinivalkoiseen raitapaitaan, jossa on vielä kiva rintatasku. Alaosaksi siniset shortsit ja jalkaan tennarit, niin kelpuuttaisin asun ;) Jotenkin näkisin tätä asua kantavan sellaisen söpön hieman kiharatukkaisen bruneten, hmm, saa nähdä! ;)

Bongasin sivuilta myös paljon muita kivoja vaatteita, joten ajattelimpa koota vielä muutamat ala- ja yläosat kenkien kera kollaasiin. Jokaisesta asusta löytyy jokin "trendijuttu", ensimmäisestä pinkit pöksyt, toisesta farkkumateriaali topista ja kolmannesta kukkashortsit! Oi että... Olisipa jo kesä tai ainakin vähän lämpimämpi kuin nyt ja pääsisi käyttämään kivoja vaatteita. Ainiin, ensin olisi kyllä kiva vähän uudistaa omaa vaatevarastoa :) Peruspilarit löytyy, mutta aina olisi mukava ostaa jotain uutta ja erilaista, kuten vaikkapa tuollainen farkkutoppi, tai sitten jotain kukkamateriaalista kuten vaikka juuri shortsit tai joku toppi! :)


Mitä mieltä olitte asuista? :)

Ihanaa pääsiäisen aikaa, syökää paljon suklaamunia! :)

2 kommenttia:

  1. Voi miten kivoja asuja! :) tosi nättejä yhdistelmiä :)

    VastaaPoista