lauantai 9. maaliskuuta 2013

Kahvittelua ja leffassa käymistä

Viime päivät ovat menneet taas todella nopeasti ja lukuloma alkaa lähestyä jo loppuaan ja ylppärit häämöttävät edessä. On ollut tosi mukava ja rentouttava olla vain kotona ja lueskella kokeisiin ja iltaisin tehdä jotakin ihan muuta. Torstaina käytiin lempikahvilassamme kaakaoilla ja samalla pidettiin taas pientä palaveria blogista. Haluamme kaikista kiireistä huolimatta pitää blogiamme ajantasalla ja kirjoittaa teitä kiinnostavista aiheista. Tietyllä tavalla kirjoittelu tänne ja omien asioiden ja tunteiden pohtiminen on terapeuttista ja stressistä irtautumista.

Vielä torstaisesta kahvittelustamme sen verran, että suosittelen kaikille käymään aina välillä hyvän ystävän kanssa kahvilla. On todella mukavaa istuskella kaikessa rauhassa ja jutella mukavia.
Siinä samalla voi vähän katsella näkyykö minkäänlaista silmänruokaa. ;) Lisäksi voisi alkaa opetella juomaan kahvia, jos se vaikka vähän piristäisi kun silmät meinaavat painua kiinni kesken lukemisen. Toisaalta kaakao on hyvää ja kahvi värjää hampaita, joten ei kauheasti huvita opetella sitä juomaan.


Eilen illalla päätettiin sitten lähteä rentoutumaan leffateatterin mukaviin tuoleihin. Leffaksi valittiin Lumoava kirous, joka oli ihan hyvä, mutta ei nyt mikään maata mullistava elokuva. Leffahan kertoo siis kahdesta nuoresta jotka rakastuvat. Poika on aivan tavallinen pienen kylän talliainen mutta tytöllä onkin erikoisia voimia. Vaikka katsottava elokuva ei olisikaan paras mahdollinen, silti leffassa käynti on aina yhtä mukavaa ja samalla näkee paljon muita ihmisiä, koska näin lukulomalla ei tule liiaksi käytyä ihmisten ilmoilla. :) Ennen elokuvan alkamista on mukava katsella muita ihmisiä ja että näkyykö tuttuja. Ainahan siellä jotain tuttuja näkyykin. Tällä kertaa bongasimme taas pari isompaa poikaporukkaa, jotka olemme ennenkin nähneet yhdessä leffassa. Pojat taitavat käydä aina leffassa isommalla porukalla tai sitten vaikka tyttöystävän kanssa, mutta harvemmin näkee kahta poikaa kahdestaan leffassa :) Hah!


Aurinkoista lauantaita kaikille! :)

<3: Lumikki & Adalmiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti