lauantai 23. maaliskuuta 2013

Talven lumoa

Viime ja tällä viikolla aurinko on näyttäytynyt paljon ja ihanasta säästä on saanut nauttia ulkoillen oikein olan takaa. Aurinko piristää kyllä kummasti synkän talven jälkeen! Arskatkin moni on varmasti kaivanut esiin, mutta tähän pieni varoituksen sana: kevät aurinko on usein yllättävän voimakas ja voi polttaa ihon helposti! Itse olen lenkkeillyt ja käynyt järven jäällä kävelemässä. Ajattelinkin vähän jakaa ihania aurinkoisia kuvia sinisellä taivaalla höystettynä tänne blogiinkin :)

                                                                           <3


Moni on käynyt suksimassa jäällä kauniissa maisemissa. Rauhassa ja omassa tahdissa hiihtäminen on kyllä mukavaa, paljon mukavampaa kuin ne kouluaikaiset pakolliset hiihtotunnit... :)


                         Koirat on varmaan innoissaan temmeltänyt järven jäällä jäljistä päätellen :)


                                         Pitihän sitä vähän piirrellä lumeen ja hassutella :)


                        "Mun sy-sy-sydämestä puuttuu palanen ja uu uu sä voisit täyttää sen" ;) Hahah!

Oletteko te käyneet järven tai meren jäällä hiihtämässä tai muuten ulkoilemassa? :) Suosittelen sitä lämpimästi sillä siellä jotenkin mieli piristyy ja on hauska nähdä ranta järveltä käsin! :) Kumpa lunta ei vaan enää sataisi, sillä olisi mukava päästä kohta tepastelemaan jo asfaltille tennareissa! No, ehkä kuukauden päästä kevät on jo pidemmällä :)

Hauskaa viikonlopun viettoa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti