keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Awkward !

Mikä olisikaan nolompaa, kuin soittaa tai lähettää tekstiviesti vahingossa ihastuksen kohteelle? Itselle on käynyt pari kertaa tuo ensimmäinen vaihtoehto, ja niin on myös Lumikille. Joku saattaa ihmetellä, miten se on mahdollista, mutta helposti se käy tällaiselta rähmäkäpälältä. Puhelimessani on Viber, jolla tekstailen paljon kavereiden kanssa. Sovelluksessa saattaa soittaa hyvin helposti vahingossa toiselle osapuolelle, mikä on kyllä tosi huono juttu koska välillä saattaa vahingossa painella näytöstä kaikkia nappeja jotka johtavat soittamiseen!

Onneksi tämä on tapahtunut itselle viimeksi viime kesänä, ja sen jälkeen olenkin ollut erittäin varovainen sormieni liikkeissä. Soitin juurikin Viberin kautta yhdelle kaksilahkeiselle, jonka kanssa olin tästä tapahtumasta pari kuukautta aiemmin tekstaillut paljon ja nähnyt pari kertaa (baarituttavuus). Nolotti kyllä, koska hänkin varmaan ihmetteli soittoani kun ei oltu pariin kuukauteen oltu missään yhteydessä.. Voi sitä tunnetta, kun alkaa kuin hullu yrittää peruuttaa soittoa ja tökkii näyttöä! Niin noloa ja vielä kun tietää, että varsinkin Viberistä lähtee soitto salamannopeasti toiselle osapuolelle… Kerranhan rikoin sänkyni hypähtämällä siihen istumaan niin kovalla vauhdilla, kun Lumikki tekstasi minulle että oli soittanut silloiselle ihastukselleen vahingossa :D

Viestin lähettämisessäkin voi lähteä viesti väärään numeroon, jos vaikka samalla tekstaria lähettäessään ajattelee ihastustaan ja laittaakin sitten viestin hänelle. Itselläni ei ole tästä kokemusta mutta voisin kyllä kuvitella näinkin käyvän. Sitten on vielä tilanne, että olet lähettämässä tietoisesti viestiä ihastuksellesi, vaikkapa vain kyselet kuulumisia tai sitten ihan pyydät treffeille häntä. Kun vihdoin ja viimein uskallat painaa lähetä-nappia, sydämesi alkaa sykkiä kovempaa ja kovempaa ja tunnet kuinka lämpö nousee kasvoillesi. Miksi ihmeessä lähetin viestin hänelle?!! Tämä kysymys saattaa toistua mielessäsi ja kuumeisesti sitten odotat saatko minkäänlaista vastausta viestiisi. Jos toisen osapuolen vastaamisessa menee hieman aikaa, yleinen toive saattaa olla tekstarin peruuttaminen. Mutta eihän se enää mahdollista ole, joten kehotankin olemaan vain rauhallisena eikä katua enää tekemäänsä. Elämä eletään vain kerran, joten miksi ei ottaa selvää ihastuksensa tunteista eikä vain tyytyä unelmoinnin tasolle? Myöskään vahingossa soittamista en kehota katumaan, koska mitä sen nyt niin väliä, jos vahingossa pirautat jollekin söpöläiselle ;) Jatka elämääsi nolostumatta ja saattaahan käydä niinkin, että ihastuksen kohteesi ottaa sinuun yhteyttä ihan positiivisesti ja alkaakin pitämään sinuun yhteyttä! ;)

                                                                    weheartit.com

Onko teille käynyt koskaan samallalailla, että olet vahingossa soittanut tai tekstannut ihastuksellesi tai jollekin muulle kenelle et olisi välttämättä halunnut soittaa tai tekstata? Tuli tässä mieleen, että saattaahan sitä vaikka ihan Facebookissakin laittaa viestiä menemään vahingossa ihastukselle jos klikkaa väärää nimeä ajatuksissaan tai huolimattomasti! :)

Kivaa keskiviikkoa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti