sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Uusia tuttavuuksia

Huomasin vähän aikaa sitten olevani oikea meikkivoide hamstraaja. Tai oikeastaan kaikkien meikkien hamstraaja. Ostan usein luotto meikkituotteitani  niiden ollessa tarjouksessa, ja laitan sitten meikit odottelemaan käyttöön pääsyä laatikkoon. Varsinkin meikkivoiteet ja ripsarit ovat kertyneet helposti, koska ne ovat usein tarjouksessa. Laskin, että minulla on 5 meikkivoidetta tällä hetkellä, joista 3 on käytössä ja avattuina. Ripsareita taitaa olla 3, yksi hieman vanhentunut jonka voisin itseasissa heittää pois, käytössä oleva sekä seuraavaksi käyttöön tuleva. Hullua!! Löytyykö sieltä ketään sielunkumppania? :)

No joka tapauksessa, uusin meikkivoide löytöni ja aivan uusi tuttavuus on Maybellinen Fit Me voide. Ostin sen viime viikolla Cittarista kupongilla, jolla sai kaksi Fit Me-tuotetta 15e:lla. Päätin tietysti käyttää tarjouksen ja kiikutinkin kotiini taas yhden uuden purtelon. Toiseksi tuotteeksi meikkivoiteen lisäksi valitsin peitevoide puikon. Fit Me tuotesarja on minulle siis aivan uusi tuttavuus, mutta se vaikuttaa kyllä todella hyvältä ja parasta siinä on, että löytäessäsi oikean sävyn ihollesi, voit valita myös saman sävyisen peitevoiteen, poskipunan tai puuterin samalla. Helppoa! Meikkivoiteen sanotaan olevan mukavan ohutta ja mukautuvan ihon sävyyn. Itse päädyin melko vaaleaan sävyyn 110, koska minulla on aika vaalea suomalainen iho. Sävy tuntui kyllä oikealta ja peitevoidettakin jo kokeilin, mikä vaikutti ainakin toimivalta ja piilotti kasvojen virheet ja finnit ihan hyvin! :) Vielä en kyllä osaa sanoa, miten tuotteet pysyvät koko päivän.

 On muuten jännä, että peiteväri näyttää paljon tummemmalta sävyltä, vaikka molemmat ovat sävyä 110 :)



Mutta vasta pari päivää sitten mieleeni iski ensimmäistä kertaa ajatus, miten "ehdin" käyttää nämä kaikki meikkivoiteeni. Ei varmaan vuoteen tarvitsisi uutta ostaa, koska nyt minulla on kaksi avaamatonta ja 3 muuta pitäisi käyttää loppuun. Heheheh.... Ja vielä kun nämä uusimmatkin ovat sävyltään sopivia talvi-iholle, koska yleensä kesällä voi ottaa käyttöön asteen pari tummemman voiteen :) Kesäänkään ei ole enää montaa kuukautta ! No eipä mene rahaa ainakaan meikkeihin vähään aikaan... :)

Tein muuten perjantaina päiväruuaksi ihanaa pastaa. Kokeilin uutta reseptiä, ja ateria oli todella helppo valmistaa. Pastan keiton lisäksi ei tarvinnut kuin sekottaa kulhossa tomaatteja, sipulia, basilikaa tai rucolaa ja oliiviöljyä. Lisäksi heitin sekaan vielä fetaa, ja lopuksi kun pasta ja kastike sekotettiin, iskettiin sekaan vielä vähän parmesaania. Nams! Varsinkin kasvissyöjille oiva valinta kasvispastalle.



Mutta sen kummemmin jorinoimatta taidan siirtyä viettämään laatuaikaa koulukirjojen pariin. Ylppärit lähenee taas kovaa vauhtia, hui ! Tässä vielä vähän kuvaa ahkerasta opiskelusta automatkalla...


Mukavaa sunnuntaita! :)


2 kommenttia:

  1. Mulla on tuosta Fit me - tuotteista vähä ristiriitaisia kokemuksia. Puuterina sävy 125 on ollu juuri oikea, enkä muuta puuteria tällä hetkellä käytäkkään, mutta meikkivoiteena kyseinen sävy oli liian tumma. Harmitti tosi paljo, kun eivät sopineet mun kohdalla yhteen (en tiedä mistä johtuu) ja meni koko meikkivoidepurkki hukkaan, kun mun mielestä näyttää aika rumalle, jos meikkivoide on liian tummaa.. :/ Sen koomin en oo fit me -meikkivoiteita ostanu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, tosi harmi! :( Tuli mieleen, että valitsitko ensin oikean sävyn siis puuterista? Kun mielestäni ohjeistettiin valitsemaan ensin meikkivoide, ja sitten muidenkin tuotteiden saman sävyn pitäisi sopia :) Mutta se on kyllä totta että liian tumma meikkivoide ei näytä hyvältä.

      Poista