torstai 28. maaliskuuta 2013

Single doesn't always mean lonely

Mitä pahaa on olla sinkku? Tuntuu kuin sinkkuus olisi suurikin ongelma ihmisten elämässä ja sitä tulisi vältellä keinolla millä hyvänsä. Aikakauslehdissä, netissä ja televisio-ohjelmissa etsitään sitä elämän suurta rakkautta parinhaku ilmoituksilla ja kilpailuilla. Hyvähän se on, että ihmisille järjestetään mahdollisuus löytää seuraa, mutta eikö ole vähän hassua kun aikuiset ihmiset kisailevat rakkauden löytämisestä televisiossa. Sorrun itsekkin katsomaan kyseisiä hömppä sarjoja kuten meidän molempien yhteistä lemppari ohjelmaa Unelmien poikamies, Maajussille morsian ja uutena tulokkaana olen muutaman kerran katsonut Sinkkulaivaa. Ohjelmat ovat hyvin viihdyttäviä en voi sitä kieltää, mutta eikö ole vähän tyhmää kun rakkaudestakin tehdään kilpailu ja 20 naista kilpailee yhdestä miehestä?

The_bechlorrete_large

Sinkkuna oleminen on tänä päivänä varmasti miljoona kertaa helpompaa kuin vaikka 100 vuotta sitten. Enää ei ole pakko mennä jo nuorena naimisiin ja perustaa perhe vaan nykyään sitoudutaan vahempina. Sinkkuna olemisissa monia kiehtoo vapaus ja se kun voi tehdä juuri sitä mitä itse haluaa. Voi mennä minne haluaa ja olla kenen kanssa ilman, että tarvitsee selitellä mitä on tehnyt ja mitä haluaa tehdä. Kyllähän sinkkuna oleminen nuorena, villinä ja vapaana on mukavaa, mutta entä sitten kun ikää alkaa jo tulla. Tuskin hirveän moni haluaa enää yli 30-vuotiaana etsiä kumppania yöelämästä tai käydä huonoilla treffeillä. Minulla on tuttavapiirissäni jo yli 30-vuotias nainen, joka erosi pitkäaikaisesta poikaystävästään noin 28-vuotiaana ja sen jälkeen hän on käynyt varmaan joka viikonloppu ulkona ja eikä oikein kukaan miellytä häntä. Varmasti hänkin toivoisi jo löytävänsä Sen oikean, joka rauhottaisi hänen menoaan.

541181_559513557402290_1587978924_n_large

Heitä, jotka taas haluavat olla ihan vapaaehtoisesti sinkkuja ja ovat tyytyväisiä siihen, sitä usein ihmetellään ja jopa vähätellään. Usein ihmetellään "eivätkö he ole yksinäisiä", mutta vaikka on sinkku eli yksin ei välttämättä tarkoita sitä, että olisi yksinäinen. Yksinäinenhän voi olla, vaikka olisi parisuhteessakin. Eniten varmasti kaiken ikäsiä sinkkuja ja varsinkin nuoria ärsyttää jatkuva kysely ja utelu "Onkos sulla nyt ketään poika-/tyttöystävää?". Tämä varsinkin sukulaisten esittämä kysymys saa hieman ärsyyntymään, mutta antaa vain olla, eiköhän oma parisuhde tilanne ole jokaisen oma asia.

419333_156554371169242_1283428025_n_large

Kaikille teille, jotka välillä tunnette epätoivoa tai ärtymystä sinkkuutta kohtaan haluan sanoa, että voi olla sinkku ja iloinen siitä tai sinkku ja epätoivoinen. Suurin osa ihmisistä löytää jonkun kumppanin ja jos se ei ole vielä osunut kohdallesi niin kyllä se sieltä vielä tulee, luottakaa itseenne. :) Nyt kun alkaa kesä lähestyä ja hormonit hyrrää niin muistakaa pitää silmät auki sillä komistukset alkavat kömpiä talviuniltaan! ;)

Bbmpicturesdp11_large
Kuvat weheartit.com

Lähden tänään pienelle virkistys matkalle Tallinaan ja tulen lauantaina takaisin. En ehkä vielä sunnuntaina kykene tekemään postausta, mutta ensi viikolla olisi tulossa vähän kuvia matkaltani. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti