keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Live your life


Kaikki päivät eivät aina ole ihan niitä parhaimpia, ja välillä monikin asia saattaa mennä pieleen päivän aikana. Sitä voi päivän aikana myöhästyä monesta bussista, saada odotettua huonomman arvosanan kokeesta ja vielä kaiken lisäksi polttaa ruuan pohjaan. Mutta päivän voi pelastaa vaikkapa piristävä viesti ystävältä tai lempi tv-ohjelman katsominen jäätelöä nautiskellen! :) Olen sitä mieltä, että kaikista päivistä löytyy jotain kivaa ja positiivistakin, jos miettii niitä kaikkein pienimpiäkin asioita :) Kuulin kerran NRJ:ltä neuvon jota olenkin välillä noudattanut. Siinä kehotettiin päivän päätteeksi miettimään mielessä tai jopa listaamaan ylös paperille muutama tai edes yksi asia, joka sai hymyn huulillesi päivän aikana. Voin kertoa että tämä kyllä toimi, koska asioita listatessa tajusi, että on tapahtunut paljon kaikkia pieniä kivoja juttuja, joista elämässä pitää nauttia! Katseen tai hymyn vaihtaminen kaupungilla tuntemattoman komistuksen kanssa tai uuden kivan blogin löytäminen voi olla päivän kohokohta. Elämän ja arjen pienistä iloista täytyy nauttia, jotta elämänilo säilyy. :)








Itselleni niitä kaikkein mieluisimpia iloa aiheuttavia asioita on juuri esimerkiksi rauhallinen aamu kotona, kylmän juoman nauttiminen kesällä, kaakao kermavaahdon ja vaahtokarkkien kera, laineiden liplattamisen kuunteleminen kesällä, liikunnasta saatava hyvän olon tunne, hyvän musiikin kuunteleminen autossa kovalla ja kaikki musiikki, festari ja bilekokemukset hyvällä porukalla! :) Näitä kuvia löytäisi weheartit sivustolta vaikka kuinka paljon. Mitkä asiat nostattavat sinun fiiliksesi huippuunsa? :)


Smile, it's a beautiful day! :) Mukavaa keskiviikkoa!

4 kommenttia:

  1. kiitos, tämä oli ihana postaus :) tämä aamu on mennyt niiin päin mäntyjä että toivotaan jos positiivista löytyisi myöhemmin muista asioista :)!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Voih, toivotaan että loppupäivä menee paremmin! :) Ja itsehän voi myös vaikuttaa tekemällä vartavasten niitä mukavia asioita :)

      Poista
  2. Teidän blogi - taas kerran, kiitos siitä! :)

    Sen lisäksi: ystävät, tietenkin. Tänään oli itellä aika huono päivä, meinaa olla pienoinen flunssa päällä ym., mutta kyllä väkisinki rupiaa hymyilyttämään, kun huomaa miten kaverit yrittää saada keinolla millä hyvänsä minut hymyilemään :) Siinä, että on olemassa tälläsiä ystäviä, on mun mielestä jo tarpeeksi hyvä syy hymyillä! ♥(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla että tykkäätte lukea meijän juttuja! :))

      Niinpä, saa kyllä olla onnellinen jos on saanut hankittua ihania ystäviä elämäänsä! :) Ystävät piristävät aina huonoinakin päivinä :) Pidetään hyvistä kavereista kiinni! :)

      Poista