perjantai 8. maaliskuuta 2013

Kevättä rinnassa

Nyt kevään tullen sitä alkaa kaipaamaan päällensä astetta värikkäämpiä yksilöitä. Mustat ja tummanpuhuvat vaatteet siirtyvät päivä päivältä peremmälle vaatekaapissa ja mukavan väriset, ohuemmat materiaalit pääsevät eturivin paikoille. Valitettavasti sitä kyllä usein huomaa, ettei omasta vaatekaapista löydy mitään kivaa eikä varsinkaan mitään sellaista, mikä on tämän kevään juttu ja minkä ehdottamasti haluaisi myös itse omistaa. Sittenhän ei auta muuta kuin lähteä kaupoille pyörimään ja haalimaan uusia ihania keväisiä yksilöitä myös omaan kaappiin. Tosin kehno rahatilanne saattaa estää aikeesi, mutta usein vanhemmat kuitenkin voivat vähän rahoittaa ostoksiasi, varsinkin jos todella olet uusien vaatteiden tarpeessa.

Näin keväällä kaikki ihanat pastellin sävyt valtaavat vaateliikkeet ja mielen. Myös vaaleat farkut pääsevät taas käyttöön, jostain syystä niitä ei vain tule vedettyä melkein ikinä talviaikaan päälle?! Kuitenkin kevään tullen ne tuntuvat taas mukavan raikkailta tummempiin ja mustiin farkkuihin verrattuna. Myös värikkäät housut saavat mielen pirteäksi ja suosittelen kyllä kaikkia tyttöjä hankkimaan jotkin värikkäät housut. Ne ovat muodikkaat ja mieltä piristävät, ja lisäksi sinkuille mukavaa on se, että pojatkin saattavat huomata sinut helpommin ;) Pastellisävyjen lisäksi myös armeijanvihreä on nyt todella suosittua ja värinä se on kyllä mielestäni tosi kätevä ja se sopii hyvin yhteen muiden sävyjen kanssa! Vihreä kevättakki olisi kyllä ihan mieluinen, mutta taitaa se jäädä kuitenkin tänä keväänä itseltäni hankkimatta...

Värien lisäksihän nyt kaupat ovat täyttyneet farkku- ja kukkakuoseista. Farkkutakkeja, -liivejä ja –puseroita. Farkkukangas on todellakin raivannut tiensä housuista myös yläosiin, mikä on kyllä todella kiva juttu! :) Yksi päivä kun astuin Onlyyn, niin näin hetken vain farkkua. Sieltä olisin kyllä voinut poimia yhden jos toisenkin vaatekappaleen… Kukkakuosi on myös tehnyt uuden aluevaltauksen, sillä yhä useammassa vaateliikkeessä on valikoimissa kukkakuosiset housut! Kun housuissa on oikeat yhteensopivat sävyt, niin ne ovat todella kivannäköiset. Voisin itsekin kuvitella käyttäväni sellaisia, ne olisivat varmasti myös piristävät ja tosi kivat erilaisten yläosien kanssa! 

Mitä mieltä te olette näistä tämän kevään trendeistä? Seuraatteko niitä vai menettekö aivan oman mielen mukaan vaatevalinnoissa? :) Itseäni välillä kauhistuttaa jokin uusi/tuleva trendi, mutta sitten pikkuhiljaa se alkaakin näyttää ihan kivalta ja alan himoita myös itselleni erilaisia yksilöitä. 



Ihanaa viikonlopun alkua kaikille! :) Meilläkin on Lumikin kanssa vähän suunnitelmia jo tälle illalle, joten huomenna yhteispostausta luvassa! :)

Ainiin, HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ!! ;)
 

2 kommenttia:

  1. Itsellenikin tuo kevät tulvahti rintaan ja olenkin tehnyt erittäin värikkäitä hankintoja ja lisää olis postissa tulossa. Nyt ei tosin puhuta niinkään kevään muodista vaan urheilukamoista ja sainkin vähän metsästää niitä kun halusin nimenomaan viime vuoden mallistoa :D että se niistä trendien seuraamisista.

    Kiva blogi teillä, taidan jäädä lueskelemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva että liityit lukijaksi,tervetuloa! :)) Kyllä ne värit vaan niin ovat kevään juttu, oli sitten kyse uusista trendeistä tai vähän vanhemmista jutuista! :)

      Poista