tiistai 5. maaliskuuta 2013

Tuntemuksia

Tällä hetkellä minulla on paljon erilaisia tuntemuksia sinkkuudesta. Välillä elämä tuntuu mukavalta ja välillä vähän masentaa. Joskus sitä tulee valitettua aivan mitättömistä asioista, vaíkka maailmassa on vakavempiakin ongelmia kuin sinkkuus. Olen nyt ihan suht tyytyväinen omaan statukseeni, mutta usein sitä haikailee poikaystävän perään, sillä olisihan se ihanaa kun olisi joku, jolle jakaa elämän iloja ja suruja. Mikä olisikaan ihanempaa kuin suunnitella kesälomamatkaa ja sun muita menoja oman rakkaansa kanssa. Tietenkin arjen perushommatkin tuntuisivat mukavammilta kun olisi se toinen rinnalla. Joskus ottaa niin paljon päähän kun näkee pareja kaikkialla kävelemässä käsikädessä ja pussailemassa.

417599_496322790430082_127896476_n_large

Baareilukin tuntuu nyt vähän tylsältä ja kuluttavalta, mutta se on aina tuntunut parhaalta paikalta löytää joku. En kuitenkaan usko, että se olisi juuri se paras paikka. Olisin niin iloinen jos olisin parisuhteessa eikä tarvitsisi käydä baarissa etsimässä seuraa ja kestää kaiken näköisiä lääppijöitä. Poikkiksen kanssa voisi välillä käydä yhdessä yöelämässä ja samalla hän toisi turvaa kammotuksilta ja kotimatkalla. Toisaalta sinkkuna baarissa voi käydä vapaammin ja helpommin kun ei tarvitse koko ajan tekstailla poikaystävälle mitä tekee ja voi tanssia ja jutella kenen kanssa haluaa. Ei ole tilivelvollinen mistään kenellekkään! Silti voisin unohtaa yöelämän vähäksi aikaa kokonaan jos löytäisin sen ihanan ja oikean.

Tumblr_miexdimkcv1qfoqewo1_400_large


Sinkkuus tuntuu todella hyvältä juuri nyt, sillä aikaa ei yksinkertaisesti riittäisi poikaystävälle. Kaikki lukemiset ja tulevat lukemiset kuluttavat minua niin paljon etten pystyisi antamaan itsestäni niin paljon. Sinkkuna on myös helpompi sopia omia menoja ja tekemisä kun niitä ei tarvitse sovitella toisen menojen kanssa. Lisäksi aikaa jää enemmän omiin juttuihin, perheelle ja ystäville. Sitten kun kaikki nämä kiiret ovat ohi olisin enemmän kuin onnellinen jos löytäisin viereeni jonkun. En panisi pahakseni jos vaikka tulevalta valmennuskurssilta löytäisin saman henkisen pojun, jonka kanssa vähän opiskella ja katsoa miten juttu lähtee siitä etenemään. En tiedä ovatko kriteerini vähän liian korkealla, mutta eikai se nyt niin vaikeaa ole löytää ihan hyvännäköinen, kiltti, hyväkäytöksinen ja samanlaiset kiinnostuksen kohteet omaava tyyppi? Jonkin aikaa on tuntunut vähän siltä, että "kyllä"se on vaikeaa...

Tumblr_mhcbxu2qri1qh11fgo1_500_large
Kuvat weheartit.com

Mukavaa tiistaita kaikille ja uusille lukijoille tervetuloa! :) Omia tuntemuksia teille tulee myös kertomaan rakas ja ihana ystäväni Adalmiina.

2 kommenttia:

  1. Vaikka oon ollu varattunaa "jo" reilun kuukauden päivät, niin en vaan yksinkertasesti voi lopettaa teirän blogin lukemista, vaikka eihän tätä varatuiltakaan ole kielletty, mutta tajusitte varmaan pointin :) Teirän blogi erottuu edukseen muista blogeista ja postauksen ylikivoja! :)

    t. vannoutunut lukija ;D
    suvi-nothingiswhatitseems.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista ja onnea seurustelun johdosta! :) Mukava saada posiviivista palautetta, toivottavasti jatkat lukemista myös jatkossa!

      <3: Adalmiina ja Lumikki

      Poista