torstai 14. maaliskuuta 2013

Good Feeling

Nyt on kyllä tosi hyvä fiilis, koska on tapahtunut kaikkea mukavaa lähipäivinä. Tänäänkin heräsin iloisena uuteen päivään, vaikka tiesin, että vielä tänään pitää jaksaa pinnistellä enkun kirjojen parissa ja huomenna täytyisi selvitä hengissä ylppäreistä. Tämän kaiken koulustressin ohella on pakko tapahtua myös jotain hauskaa ja yrittää välillä unohtaa stressaavat opiskelujutut. Lähipäivinä on tullut rentouduttua ja pidettyä hauskaa laskettelun parissa ja vietettyä mukavaa tyttöjen iltaa parhaan ystäväni Lumikin kanssa. On ihanaa jutella myöhään yöhön hassun hauskoja tyttöjen juttuja ja juoruilla kaikesta. Ja ihaninta siitä tekee se, että molemmat ajatellaan asioita ihan samalla tavalla ja ymmärretään toisiamme täydellisesti. On käynyt todella hyvä munkki kun on löytänyt niin hyvän ystävän <3 Mihin niitä miehiä tarvitaan, kun on löytänyt elinikäisen parhaan ystävän? ;) Toivon, että myös teillä lukijoilla on ystävä, jonka kanssa voitte puhua kaikesta ja jonka kanssa voitte jakaa unohtumattomia kokemuksia!

Lisäksi olemme unelmoineet ensi kesän festareista ja kaikista siellä esiintyvistä artisteista. Onneksi tiedämme että ainakin yksille festareille pääsemme osallistumaan. En malta odottaa tulevaa kesää! Hyvää fiilistä on myös luonut ylppärimekkojen etsiskely, koska olemme molemmat löytäneet muutaman potentiaalisen mekko vaihtoehdon. Nyt pitäisi vain päättää, mikä niistä kaunokaisista olisi Se Oikea. Välillä kun tapahtuu saman päivän aikana monia mukavia asioita, sitä ihan tärisyttää eikä malta pysyä aloillaan, kun on niin innoissaan. Tiedätte varmaan tunteen? :) Eilen illalla mielessäni pyöri kauniit asuvaihtoehdot ylioppilasjuhliin, festarimeininki ja kaikkien hyvien artistien biisit, ystävät ja kaikki hauska siihen liittyvä. Tämä päivä alkoi hyvin, toivottavasti se myös jatkuu hyvin! Huomenna edessä taas pakerrusta, mutta se on sitten huomisen murhe ;)

Rinteen reunalla alas katsellessaan tuntee itseensä niin vapaaksi ja kun lähtee alas rinnettä, tuntuu että pystyt mihin vain, haha! :) Välillä on kiva myös istuskella vähän aikaa nuotiolla ja ihailla pian tulevaa sinistä hetkeä.


Kaikenlaisen lukemisen ohella on ehtinyt myös piristämään itseään lakkaamalla kynsiä ja herkuttelemalla Arnoldsin aina niin ihanan muhkealla donitsilla :)

Oikein kivaa päivän jatkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti