maanantai 25. maaliskuuta 2013

Silmänruokaa part 3

Tänään pitkästä aikaa taas silmänruokaa tarjolla näin maanantain kunniaksi. Toivottavasti viikko on alkanut tai alkaa hyvissä merkein siellä ruutujen toisilla puolilla. Mukavan ja hyvännäköisiä miehiä on aina niin mukava katsella, toivottavasti saatte jotain iloa tästä postauksesta! :)


Ensimmäisenä esittelyssä MTV:llä pyörivän melko uuden sarjan hottis "Eddie Duran", eli oikealta nimeltään Cody Longo. Voih, silmä lepää kyllä katsellessa tätä komistusta, joka on myös osasyy siihen että kyseistä sarjaa Hollywood Hights tulee vilkuiltua ;) Onneksi sarja tuleekin maanataista perjantaihin joten silmänruokaa on tarjolla melkein joka päivä! Tummat hiukset, ruskeat silmät ja hyvä kroppa on kyllä aina niin hyvä yhdistelmä.. Ja tuossa ylemmässä vasemmanpuoleisessa kuvassa on kyllä niin kivat vaatteetkin, että huhuh! :)


Sitten ihan kotimaisen sarjan komistus, Jiri, eli Mikko Parikka. Siinä on kyllä myös mukavan näköinen mies. Kun tukka lyheni toissa vuonna, tuli Mikosta entistä paremman näköinen! :) Onneksi tätäkin komistusta näkee telkkarissa harvasen päivä, ja silloin toissa syksynä oli mahdollisuus nähdä vielä parketillakin tanssahtelemassa!

 
Viime kauden (Suomen ajassa) poikamiestytön Alin itselleen löytänyt Roberto Martinez on myös mukavan näköinen, tumma ja komea mies. Mikä ihana pari he ovatkaan! :)  Sarjaa seuratessa hän vaikutti myös todella mukavalta ja kunnolliselta, onneksi Ali valitsikin sitten hänet :)


Ja viimeisenä vielä suloinen ilmestys Olly Murs. Hänellä on niin ihanan rempseitä biisejä ja hauska ääni, ja lisäksi hän näyttääkin ihan mukavalta ja jotenkin suloiselta :)


Mukavaa viikon alkua kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Toi Eddie on ihana itsekin katson sarjaa! :D ja teil on muuten tosi hyvä blogi, seurailen teitä anonyyminä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hihih niin se on kyllä mukavan näköinen :)

      Poista