sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Tuntemuksia part 2

Alkuviikosta Lumikki kertoi omista tuntemuksistaan sinkkuudesta, joten minäkin tulin nyt vähän jakamaan omia mietteitäni aiheesta. Pari viikkoa sitten, kun jätimme baarit hetkeksi aikaa, otin samalla myös positiivisen asenteen sinkkuutta kohtaan. Päätin, etten haikaile enää kenenkään perään, josta olen ollut nyt lähiaikoina kiinnostunut. Tein päätöksen osittain myös tämän kevään kiireiden takia, koska nyt lukulomalla ja ylppäreiden jälkeen pääsykokeisiin valmistautuessa ei oikein ehdi ravata monessa paikassa, ja rakkaus saattaisi myös häiritä opiskeluja. Olisin aivan varma, että jos ihastuisin nyt keväällä kunnolla niin hän olisi kyllä kokoajan ajatuksissa, vaikka pitäisi pystyä keskittymään kirjoihin :/ Jopa omaksi yllätyksekseni sisäistin kuitenkin ajatuksen tosi hyvin ja unohdin heti kaikki miesmurheet. En ole esimerkiksi enää käynyt kyyläämässä yhden tietyn mukavaisen Facebook ja Instagram profiileja, enkä muutenkaan uhrannut ajatuksia häneen.


Jotenkin aivan innostuin sinkkuudestani ja se tuntuu todella mukavalta tällä hetkellä. On mukavaa kun on oman elämänsä hallitsija, eikä tarvitse suunnitella omia menojaan kenenkään toisen mukaan. Jos olisi poikaystävä, saattaisi yhteisen ajan löytäminen olla välillä hankalaa ja molempien pitäisi joustaa omista muista menoistaan. Vaikka lukulomaa on vietettykin tässä jo jonkin aikaa ja paljon kotosalla oltu, silti päivät ovat olleet täynnä tekemistä ja hurahtaneet tosi nopeasti. En edes tiedä, miten minulla riittäisi tällaisessa aikataulussa aikaa enää poikaystävälle sen lisäksi, että täytyy nähdä myös ystäviä, kuntoilla ja opiskella. Mutta toki jos sellainen jostain pölähtäisi eteeni ja seurustelu olisi ajankohtaista, niin en tietenkään pistäisi vastaan vaan kyllä sitä aikaa sitten varmaan myös löytyisi seurustelulle! Mutta siis positiivisesti ajatellen, niin ehkä nyt on ihan hyväkin hetki olla sinkku ;)


Vaikka tällä hetkellä sinkkuus tuntuu hyvältä, silti aina tulee yksittäisiä hetkiä, jolloin toivoisi poikaystävää vierelle. Välillä sitä näkee myös joka paikassa nuoria onnellisia pareja pitämässä toisiaan kädestä, jolloin ärsytys sinkkuutta kohtaan saattaakin alkaa. Nyt olen jo muutaman kerran lenkkeillessä törmännyt yhteen samaan teinipariin, jotka ovat tulleet joltakin kadulta eteeni kävelemään käsikädessä ja pussailemaan. Mutta enää en anna sen häiritä! Minulla onkin jotenkin sellainen kutina, että sitten touko-kesäkuussa tämän kaiken lukutohinan jälkeen voisi ihan hyvin onnistaakkin poikaystävän metsästyksessä. Silloin voi vihdoin unohtaa lukemiset ja opiskelut ja nauttia kesästä ja lämmöstä, joten ehkäpä voisi myös jotain jännittävää tapahtua rakkausrintamalla. Rakkauden kesä 2013, täältä tullaan! ;)

                                                              kuvat weheartit.com

Pitäkää kiva sunnuntai! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti