perjantai 22. maaliskuuta 2013

Pituusero - haittaako?

Varmasti suurin osa elleivät kaikki naiset toivoisivat oman miehensä tai poikaystävänsä olevan pitempiä kuin he itse. Aina sitä ei kuitenkaan voi päättää kehen rakastuu ja mies voi olla hyvinkin muutaman sentin lyhyempi. Eihän pieni pituusero mitään haittaa, mutta se saattaa estää korkkareiden käytön ja latistaa vähän itsetuntoa. Ihmiset ovat niin kaavoihin kangistuneita, että yleinen olettamus on, että mies on aina se pidempi osapuoli.

Välttämättä eivät kaikki naiset taas välitä pitkistä miehistä ja sitten taas löytyy pareja, joissa mies saattaa olla melkein 40 senttiä pidempi. Kyllähän miehessä täytyy mittaa olla, mutta kyllä jo melkein puolen metrin pituusero tuntuu aika paljolta. Onhan se kieltämättä suloisen näköistä kun nainen on todella pikkuruinen ja mies hänen vieressään on pitkä ja jykevä. Pitkät miehet tuovat myös turvallisuuden tunnetta.

On varmaan yleistä, ettei välttämättä kiinnitä huomiota itseään lyhyempiin miehiin. Itse en muista ikinä, että olisin kauheesti huomioinut lyhyempiä miehiä. Tämä johtuu ehkä siitä, että en itse ole kovinkaan pitkä ja minua lyhyempiä miehiä ei ole kauheasti ja yleensä ne ovat ihan kammottavia. En välttämättä haluaisi, että poikaystäväni olisi yli 190cm, mutta en todellakaan haluaisia itseäni lyhyempääkään, koska olisimme kuin jokin kääpiöpari. Pitkät saman kokoiset parit eivät ole jotenkin nii huvittavia kuin lyhyt parivaljakko.

1.                                           2.                                                3.

1. Seth Greenin (163 cm) ja Clare Grantin (170 cm) pituusero on melko huomattava.
2. Hayden Panettiere ja Wladimir Klitschkon pituusero on ollut paljon esillä - eikä ihme, sillä sitä on
peräti 43 senttimetriä. Hayden on 155 cm pitkä ja Wladimir 198 cm.
3. Hehkeä laulajatar Fergie on 163 cm ja hänen miehensä Josh Duhamel 193 cm.


Reese Witherspoon näyttää valkokankaalla ehkä kokoistaan pidemmältä, mutta on vain 152 senttinen. Reesen mies Jim Tothilla on vartta 183 sentin edestä.


                                                                        kuvat google.fi

Kate Middletonilla on usein niin korkeat korot, kuten julkkisnaisilla yleensäkin, että parin pituusero jää huomaamatta. Kate on 173 cm pitkä ja Prinssi William 190 senttinen.


Mukavaa perjantaita! :)

4 kommenttia:

  1. Haha, naurahdin tuolle 2. kuvalle! Kaverit aina mun kustannuksella pilailoo, että joudun kattomaan kaikkia tuolla tavalla, koska pituutta löytyy vain n. 162 senttiä ja osalta kaveripojista taitaa löytyä jo 180-190 senttiä mittaa.. :D Ja tuossa kuvassahan se tosiaan ilmenee kuinka hassulta se näyttää, kun toista joutuu kattomaan aivan niska vinossa :D

    Ite ajattelisin, että joku 20 sentin pituus ero ei oo vielä kovin merkittävä, mutta tosiaan jos se ero 40 senttiin venähtää niin onhan se jo aika huomattava. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi se kuva on kyllä huvittava :D Minulla on vähän sama juttu, sillä olen kanssa vähän yli 160 cm, mutta en anna sen haitata menoa.

      Olen samaa mieltä kanssasi, että 40 sentin pituus ero on jo aika iso, mutta ei sekään mikään este ole. Itse toivoisin kuitenkin kumppanini olevan juuri maksimissaan vain 20 cm pidempi. :)

      Poista
  2. Mun silmään näyttää kyllä vähän härskiltä jos mies on lyhempi! :'D ja vaikka jos joku huomattavasti itseä lyhyempi mies alkais lähestymään tuntuis jotenki omituiselta ja se saattais olla syy miksi tyrmäisin miehen :D

    ja toisena ääripäänä en kyllä mieluusti olisi 40 cm lyhyempi miestä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta :D Ja itsekin torjuisin miehen jos joku itseä paljon lyhyempi lähestyy, tuntuisi vaan niin tyhmältä ja isokokoiselta puhua saatikka sitten vaikka tanssia baarissa jonkun itseä lyhyemmän kanssa! :)

      Mieluiten sellainen sopiva pituusero 5-20cm! Mutta eihän sitä voi valita kehen rakastuu... :)

      Poista