sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Viime päivien puuhia

Viime päivinä on toistunut aikalailla samat rutiinit. Ei ole ollut koulua ja on ehtinyt kuvailemaan päiväaskareita. Opiskelua, syömistä, syömistä ja syömistä, lenkkeilyä, sekä hieman myös biletystä! :)

Mutta tässä sitä kuvamatskua! :)


Tässä vähän päivien syöminkejä. Iltapäivisin tulee usein tehtyä smoothie tai pirtelö ja lueskeltua vähän mainoksia :)

  
Välillä aamut alkavat piristävällä kasvonaamiolla. Aamupalan jälkeen tulee myös monena päivänä katseltua MTV:n musiikkiantia, näihin kuviin pääsi Swedish House Mafian musiikkivideoiden otokset :D Samalla on tullut ihailtua myös ihania tulppaaneja :)


Helmikuu vaihtui ja Cosmon kalenterista paljastui taas uusi mies söpöjen koirien kera ;) Löysin vanhat hieman lörpähtäneet mutta aina niin ihanat Uggini ja ihailin lumisia maisemia.


Kirjapino on pysynyt suurena, eikä kuvassa edes näy kaikki kirjat joita täytyisi selailla... Viikolla sain myös Dream Hairilta mieluista postia :) Viikonloppuun valmistauduin lakkaamalla kynnet. Ennen biletystä täytimme vatsamme mehevillä uunileivillä!


Lisää ruokaa... Mutta onneksi sitä tuli myös käytyä vähän lenkillä ja yöelämässä tanssahtelemassa kertyneitä kaloreita pois ;)

Kotioloissa ei paljon tule törmättyä kehenkään, joten ulkona käynti on kyllä ollut viikon kohokohtia. On päässyt vähän katselemaan samalla miestarjontaa (joka ei ole tällä viikolla ollut hääppöinen),tanssimaan ja tapaamaan kavereita! Kaiken kaikkiaan takana on kyllä ihan mukava ja rento viikko, hymy suin siis kohti uusia kokemuksia ja toivottavasti komistuksia ;)


Eipä tässä tällä kertaa muuta. Rentoa sunnuntaita! :)

2 kommenttia: