maanantai 11. helmikuuta 2013

Probleemia 2

Olen niin kyllästynyt haikailemaan yhden kaksilahkeisen perään...Olen miettinyt häntä jo jonkun aikaa. Joskus enemmän ja joskus vähemmän. Monista unettomista öistä huolimatta en tiedä miten ottaisin tähän henkilöön yhteyttä vai olenko tekemättä mitään.

Tämä haikailu taisi alkaa heinäkuun lopussa vaahtobileissä. Nojailimme Adalmiinan kanssa baaritiskiin ja pähkäilimme mitä tehdä seuraavaksi. Samalla huomasimme, että kaksi tyyppiä kuiskutteli meistä ja nyökkäili meihin päin. Silmiä pyöritellen mietin, että mitäköhän tyyppejä kohta tulee taas selittämään jotakin turhan päiväistä. Sitten alkoikin soimaan joku hyvä biisi ja lähdimme tanssimaan. Hetken jorailtuamme kuulin kuinka nämä pojut vieressämme hakivat rohkaisua ja toinen tokaisi toiselle: "Nyt kyllä menet!". Rohkaistunut nuori mies tuli pyytämään Adalmiinaa tanssimaan ja samlla näini kuinka hänen vieressä oleva kaveri katsoi mina kysyvästi ja menin hänen kanssa tanssimaan.

Jonkun aikaa tanssittuamme Adalmiinaa alkoi tanssipari jo vähän tympimään. Itse jäin vielä hetkeksi tanssimaan. Hänen kanssaan oli niin mukava tanssia (näin jälkeenpäin ajatellen)! Hän ei kähminyt tai tehnyt mitää muutakaan epämiellyttävää. Hetken päästä kuitenkin ajattelin lähteä ystäväni perään ja sanoin tanssittajalleni, että lähden nyt. En sillä hetkellä ollut hänestä yhtään kiinnostunut, sillä olin jo aika räjähtäneen ja vaahdossa uitetun näköinen. Yllätykseni hän kuitenki kysyi numeroani ja nauraskellen annoin sen hänelle. Päätin kyllä, että poistun baarista niin ettei hän enää nää minua ja kärsinyttä ulkonäköäni.

Kotona jo nukkumaan mentyäni kyseinen tyyppi soitti ja kysyi olinko vielä siellä. Hetken puhuimme ja sitten menin uudestaan nukkumaan hieman hihitellen, sillä en ajatellut hänen soittavan minulle. Kului jonkin aikaa ja puhelin soi uudestaan ja soittaja oli hän. Vastasin hieman ärsyyntyneenä, koska puhelimesta kuului meteliä ja kännistä pölinää. Kyllästyneenä lopetin puhelun ja menin takaisin nukkumaan. Sen jälkeen hänestä ei ole kuulunut mitään...

Muutaman kerran olen häntä yöelämässä vilaukselta nähnyt. Jostain kumman syystä hän jäi kuitenkin kaihertamaan mieltäni ja nyt mietin, mitä voisin asian eteen tehdä vai teenkö mitään? Yritänkö lähestyä häntä baarissa penkkarijuhlissa vai alkaisinko vain viestittelemään hänelle? Auttakaa minua! En tiedä mitä tekisin.:(

                                                        

                                  It doesn't matter what I say, no matter what I do
                                  Every little thing reminds me of you
                                  It gets harder every day, I don't know what to do
                                  Every little thing reminds me of you
Tumblr_mec1sms66p1rs8fyyo1_500_large
Kuva weheartit.com

2 kommenttia:

  1. löysin sun blogin juuri ihan sattumalta ja sanoisin vaan, että go for it! :)

    http://j-ennas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitos rohkaisusta! :) kiva, että löysit tänne!

      Poista