sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Nyt turvottaa

Voi että, nyt on kyllä tullut parin päivän ajan syötyä vähän liiaksikin herkkuja. On ollut suklaata, karkkia, kääretorttua, laskiaispullaa.. Nämä herkut ovat tehneet tehtävänsä ja saaneet oloni hieman turvonneeksi ja väsyneeksi. Kyllä silloin tammikuussa oli jotenkin tosi hyvä olo, kun ei syönyt niin paljoa makeaa, että siihen olotilaan on kyllä pakko päästä uudelleen :) Nyt siis itseä niskasta kiinni ja enemmän liikuntaa, vähemmän herkkuja!

Jo torstaina on kuitenkin tiedossa vähän kaikenlaista herkuttelua ja juhlintaa, joten siihen asti pitää olla vähän tiukemmalla linjalla. Kyllä juhlana saa herkutella, tiukistellaan sitten arkena enemmän ;) Hyvää laskiaissunnuntaita kuitenkin kaikille ja nauttikaa muhevista pullista nyt kun niitä taas saa! Ehkä itsellenikin vielä jokusen pullasen suon…  On ne vaan, uhhh, niin iihhania soomalaisia pullia ;)



Hyvän olon motivaattoreina muun muassa tällaisia kuvia. Nam, noi hedelmät näyttää kyl niin hyviltä ja oonkin nyt viime aikoina tehnyt paljon kaikenlaisia hedelmä-välipaloja! On kyllä tosi hyvää ja vielä niin terveellistä :)


Ja yllätys yllästys, näin laskiaissunnuntain kunniaksi vielä kuvaa pullista, hahah. 


Mukavaa sunnuntaita kaikille! :)  

  
kuvat weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti