keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Iho kuntoon

Hyvä iho niin kasvoissa kuin vartalossa näyttää ja tuntuu hyvältä. Valitettvasti hyvä iho ei ole kaikkien saavutettavissa. Huonoon ihoon ei vaikuta pelkestään epäterveelliset elämtavat vaan myös hormonaaliset tekijät. Itselläni on ollut ongelmia finnien kanssa jo pienestä pitäen ja olen kokeillut erilaisia aineita ja lääkityksiä, mutta mikään ei ole erityisemmin auttanut. Tällä hetkellä ihoni on kuitenki suht hyvässä kunnossa, joten haluisin esitellä teillä tuotteita, jotka mielestäni toimivat hyvin.

Tumblr_mif5towapn1s61c5oo1_500_large
                                                            kuva weheartit.com

Ehdottomasti yksi suosikki kosteusvoiteeni on Garnierin Nordic essentials 24h moisturising day cream. Se on mukavan kevyttä ja raikkaan tuoksuista. Lisäksi se kuivuu nopeasti joten meikkauksen voi aloittaa nopeasti. Nivean daily essentials soothing toner kasvovesi on tällä hetkellä toinen lempparini. Vaikka se on tarkoitettu kuivalle iholle sopii se hyvin myös sekaiholle. Tuoksu on miellyttävä ja jättää ihon mattapintaiseksi. Pidän uusien tuotteiden kokeilusta, joten tällä hetkellä kokeilun alla on Dermosilin skincomfort kasvoseerumi. Se sisältää erilaisia vitamiineja ja hoitaa ihoa. Laitan sitä kasvovoiteen alle ja mielestäni se on tuonut vähän eloa kasvoihin. :)



Tässä on vartalovoide, johon olen rakastunut! Garnierin Intensive 7 days Replenishing lotion on todella tehokkaasti kosteuttava voide. Varsinkin talvella, jolloin iho voi olla vähän kuiva, rasva saa ihon pehmenemään ja kosteutumaan jo muutamassa päivässä. Valittavana on eri tuoksuja ja ihotyypeille suunnattuja vaihtoehtoja. Rasva kuivuu iholta nopeasti  ja kun sitä on jonkun aikaa jo käyttänyt ei tarvitse enää joka päivä rasvailla. Suosittelen tätä kaikille! :)



Uusin kokeiluni on Bio-oil, joka on suunattu muun muassa arville ja kuivalle iholle. Itse päädyin kokeilemaan sitä raskausarpiin, joita on teini-iässä tullut kasvupyrähdyksien aikana. Tuotetta on kehuttu kovasti, joten ajattelin testa sitä. Tähän asti olen ollut ihan tyytyväinen siihen, sillä sitä on mukava levittää ja se on hyvän tuoksuinen. Tuloksia luvataan kahdeksassa viikossa, joten katsotaan auttaako se. Tuotetta pitää hieroa ongelma kohtii kaksi kertaa päivässä.


Onkos teillä kokemuksia näistä tuotteista tai joistain omista suosikki tuotteistanne? :)
Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti