tiistai 19. helmikuuta 2013

Kollaasia pukkaa

Moikka! Nyt tulee taas vähän kuvia aiemmilta päiviltä kollaasin muodossa, kun ei oikein muutakaan kirjoitusta synny :) Oon ihan hurahtanut tekemään kaikenlaisia kollaaseja, siihen saa vaa kuvat niin kivasti esille pienempinä. Jotkut kännykällä otetut kuvat ei muutenkaan oo hääppösen laatuisia, joten ehkä ihan hyvä että kuvat on vähän pienempiä. Pääosan kuvissa sai taas yllätys yllätys, ruoka ja herkut. Toisaalta kuvaillessa omia syömisiään konkretisoituu samalla vähän se mitä kaikkea sitä tuleekin suuhun pistettyä! Ihan hyvä keino siis oman syömisen tarkkailuun :D Aloitin tällä viikolla taas hieman tiukemman linjan ruoan suhteen, ja yritän välttää taas vähän aikaa herkkujen syöntiä. Viime viikolla tuli syötyä paljon ja liikuttua vähän. Enpä tainnut harrastaa liikuntaa muuten kuin tanssilattialla bailaten, haha! :)

Yhtenä päivänä tein lounaaksi makaroonisalaattia (ensimmäinen kuva). Salaattiin laitan tietysti makaroonia (joka on tosin myös kerran unohtunut tältä tohelolta), kurkkua, juustoa, omenaa, fetaa, purjoa ja herne-maissi-paprika-sekoitusta. Kastikkeeksi sekoitan kermaviiliin sinappia ja heitän vähän mausteita sekaan. Nam, on kyl tosi hyväää! :) Yhtenä toisena päivänä sitten söin ihan kaupan valmis salaatin, joka näkyy alakuvissa sekä purkkina että annoksena lautasella. Toikin on kyllä ihan hyvää jos ei jaksa itse ruokaa tehdä. Lisäksi jonain iltana taisin ottaa jälkkäriksi Daim-kakkua :)



Nyt helmikuussa tein sitten koko tammikuun himoitsemaani mutakakkua. Ah se on kyllä taivaallista! Mutakakun kanssa kun vielä ottaa pallon jäätelöä niin ei ole niin tuhtia syötävää. Tosin kukin tavallaan mutta itse tykkään syödä sitä jäätelön kera! :) Toisessa ylhäällä olevassa kuvassa iltapalaani, mehua ja leipää juuston ja rucolan kera. Rucolasta on tullut uusi herkku ja tykkäänkin laittaa sitä varsinkin leivän päälle. Se saa aikaan hyvän maun tylsäänkin leipään! :) Kollaasin alaosassa on kuvaa kun valmistan kanakastiketta. Laitan siihen kanasuikaleiden lisäksi aurinkokuivattua tomaattia, paprikaa ja sipulia. Tulee tuhti ja hyvä kastike, kun vielä heittää ruokakerman sekaan. Yhtenä iltana sitten käytiin äitin kanssa syömässä ravintolassa lihapullia muusin kera, oli kyllä sekin tuhti annos eikä tullut koko iltana nälkä! :)



Sitten vähän muutakin kuin ruokakuvia! Voi että kun tykkään noista Body Shopin vartalorasvoista. Ne on niin ihanan tuoksuisia ja purnukat herkullisen värisiä. Saan usein lahjaksi noita rasvoja, muuten niitä ei tule ostettua. Tällä hetkellä on kyllä toi päällimmäinen purnukka aika lopussa, hmm, minkähän tuoksuisen rasvan sitä seuraavaksi hankkisi? :) Sain pienenä ystävänpäivä lahjana äitiltä noi alakuvassa olevat sukat ja meikkituotteet. Toi Maybellinen ripsari on ollut mulla jo monta vuotta käytössä, tosin kokeilen aina niitä uusia versioita siitä. Tuo ihan perus keltainen on kyllä ihan hyvä, samoin ne liilan väriset Maybellinen ripsarit :) Sitten kävin hankkimassa noita irtoripsiä penkkareita varten Seppälästä. Siellä oli ruskean väriset alennuksessa, mutta koska ne näytti silti niin tummilta niin otin ne. Ja hyväthän ne olivatkin silmissä ripsivärikin kanssa. Tosin niiden laitossa oli aluksi vähän ongelmia mutta penkkaripäivänä silmät kuitenkin sädehtivät! :)



Nyt en ole ehtinyt käymään missään kuntosalilla tai ryhmäliikunta tunneilla, joten jumppailtua on tullut lähinnä vain kotona. Lenkillä olen kyllä yrittänyt käydä säännöllisesti. Kyllä sitä oman huoneen lattiallakin saa tehtyä tehokkaan jumpan, ja voihan ottaa liikkeisiin mukaan myös kevyet käsipainot tehostamaan liikkeitä.


Mukavaa tiistaita! Minä jatkankin tästä nyt ensin aamupalan kimppuun sitten englannin kirjojen pariin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti