tiistai 5. helmikuuta 2013

Anything for him?!

Usein on tullut mietittyä ja unelmoitua ominaisuuksista, joita toivoisi tulevalla poikaystävällä olevan. Hänellä saisi olla pituutta, ruskettunut iho ja söpöt silmät. Luonteelta hänen täytyisi olla tietenkin rehellinen ja luotettava, uskollinen, ystävällinen, avulias, ymmärtäväinen. Mutta kukaan ei ole täydellinen, joten oletteko ikinä miettineet, mitä olisit valmis sietämään rakkauden vuoksi? Itse olen vasta vähän aikaa sitten uhrannut ensimmäisiä kunnon ajatuksia tälle asialle. Sietäisitkö esimerkiksi poikaystäväsi tupakointia, sotkuista elämäntyyliä, laiskuutta tai pitkälle iltapäivään nukkumista vapaapäivisin? Entä häiritsisikö sinua poikaystävän inhottava perhe tai kaverit?


Kaikilla on varmasti omia tällaisia asioita, jotka ärsyttävät. Toisia haittaa jokin enemmän, toinen ei ole niinkään moksiskaan. Oma elämäntyyli vaikuttaa varmasti paljon asiaan. Itse en kyllä sietäisi ainaista siivoa kotona tai poikaystävän luona. Mielestäni miehen pitäisi olla perus siisti. Myöskään tupakoinnista en tykkäisi, mutta se olisi ehkä asia, jossa voisin joustaa. Tosin ottaisin asiakseni patistaa hänet lopettamaan tämän kauhean elämäntavan. Olisi inhottavaa jos oma poikaystävä olisi ainoa joka polttaisi lähipiirissä, jos ei ole koko elämänsä aikana tottunut haistelemaan tupakan pahaa hajua. Henkilökohtaisesti en kyllä alkaisi vakavissaan edes tapailemaan tällaista omien elinvuosiensa lyhentävää heppua.



Olisi myös mukavaa, jos poikaystävän perhe ja lähipiiri olisi sellainen, missä itse viihtyisi. Aina kun tapaisi perheen, voisi jutella mukavia ja tuntea itsensä hyväksytyksi. Olisi inhottavaa, jos poikaystävän vanhemmat eivät ikinä vaikka puhuisi sinulle tai huomioisi sinua ollenkaan. Tuntuisi varmaan siltä, etteivät he todellakaan edes pidä sinusta, ja ihan kuin heillä olisi jotain sinua vastaan. Mutta jos poikaystäväsi on muuten täydellinen sinulle ja teillä menee paremmin kuin hyvin, ei perhe ole este suhteelle. Sehän olisi teidän suhteenne eikä sinun ja hänen perheensä. Mutta olisihan se mukava edes jotenkin olla yhteydessä muuhunkin perheeseen, vai mitä? :)



Myös poikaystävän kavereiden kanssa olisi vähän sama juttu kuin perheen. Unelmatilanne olisi sellainen, että voisitte suurella kaveri porukalla viettää laatuaikaa hyvällä meiningillä ja kaikki tulisivat jotenkuten toimeen. Mutta selvää on, ettei kaikkea haluamaansa voi mitenkään saada. Suhteessa täytyy pystyä joustamaan eri asioissa ja molempien kunnioittaa toista. Itse yrittäisin ainakin elää niin, ettei toinen olisi kokoajan hermoromahduksen partaalla jonkin luonteenpiirteen tai elämäntyylin takia. Samaa toivoisin poikaystävältäkin. Jos hänessä asuisi pieni sottapytty niin hän saisi kyllä opetella viemään likapyykit pesuun tai välillä yllättää edes siivoamalla. Tai jotain muuta vastaavaa. Mutta tietenkin olen sitä mieltä, ettei omaa luonnetta ja tapoja pidä täysin muuttaa toisen vuoksi, joitakin uhrauksia pitäisi kuitenkin olla valmis tekemään suhteen eteen! :)
 
  
Mitä te olisitte valmiita sietämään, entä mitä et voisi ikimaailmassa sietää poikaystävässäsi?


2 kommenttia:

  1. Aika samoilla linjoilla mennään. :) Lisäks käytöstavat on aika ykkösjuttu, mitä oletan kaikilta löytyvän. Haluaisin vajota maan alle häpeästä, jos jätkä ei osaisi käyttäytyä kunnolla esim. julkisilla paikoilla tai perheeni edessä. :D Mutta uskon, että tälläset huonokäytöksiset yksilöt on aika harvassa Suomen maalla tallustaessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) Totta, käytöstavat on kyllä myös tosi tärkeä juttu ja perus käytöstavat tulisi osata ! :)

      Poista