keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kotona oleilua ja kokkailua

 
Huhu..miten voikaan olla niin väsynyt! Nyt on alkanut tulla jo vähän huolta ja murhetta ylppäreistä, joista ensimmäinen on perjantaina. Uni ei ole meinannut tulla millään ja viikonloppuna hankittu univelka vaikuttaa vieläkin :( Onneksi sentään saa olla kotona ihan rauhassa ja lueskella ja siinä samalla puuhailla kaikenlaista ylimääräistä. Tässä olisi vähän alku viikon kuvia kokkailuista ja touhuamisista. On mukavaa kun voi olla vain kotona ja tehdä itse maistuvaa ruokaa. Parina päivänä olen tehnyt uuniruokia, sillä ne lämittää mukavasti näin keskellä talvea :)
 
  

 Mikä onkaan parempi tapa aloittaa vapaapäivä kuin laittaa heti aamula suklaa-mansikka kasvonaamio kasvoille! Naamio on syväpuhdistava ja tekee ihosta ihanan pehmeän. Mielestäni se on todella hyvää ja hintakaan ei päätä huimaa sillä sitä saa Sokoksesta vähän yli viidellä eurolla. Toinen purtilo on Cliniquen kuorintavoide, joka on myös ihan hyvätuote.



Tämä saattaa näyttää vähän ällöltä, mutta kysessä on uuniriisipuuroa, jota tein maanantaina ruuaksi. Puuroa oli todella helppoa tehdä, sillä se ei voi palaa pohjaan. Ainekset vain kulhoon ja 1,5 h uuniin. Pinnalle muodostuu vähän epäilyttävän näköinen kuori, mutta sen alla on makoisaa puuroa



Riisipuro kanelilla ja sokerilla toi vähän joulun tuntua näin helmikuun alkuun.




 Eilen tein sitten ruuaksi makaroonilaatikkoa. En tee sitä ihan perinteisellä tavalla, sillä jätän munamaidon kokonaan pois ja käytän ruokakermaa. Näin siitä tulee ihanan mehevä ja maukas. Olen ehkä vähän liian innokas sekoittelija, silläkulhon reunat ovat aika sotkuiset. :)



 Ja maukastahan se olikin. Otin oikein miehekkään annoksen ja vatsa pysyi täytenä iltaan asti.



 Tässä se sitten on..Siinä on koko kevään ylppäreihin luettavat kirjat, joiden kanssa päivät kuluvat nopeasti, mutta tylsästi. Näiden jälkeen odottavat sitten maaliskuussa ilmestyvät pääsykoekirjat, ihanaa!

 

Kauniin talvinen maisema lenkkipolun varrelta. Nyt on kyllä todella paljon lunta.


Mukavaa talvista viikon jatkoa kaikille lukijoille! :)

4 kommenttia:

  1. hihi tosi kiva postaus :)! aina ootan et ootte päivittäny ja sit tosi kiva päästä lukemaan näitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, täytyy alkaa kuvailemaan arkipäivän asioita ja muuta ettei vaan pelkistä miehistä pölötetä;) Tosi mukava kuulla ja piristit meidän päivää! :))

      Poista
    2. molemmat on tosikivoja, niin arkipäivä, kun miespostauksetkin! itekki kun sinkkuna seilailee ni tykkää lukee niitä vinkkejä ymym :)

      Poista
    3. jatkamme siis samaan malliin ! :)

      Poista