lauantai 23. helmikuuta 2013

Lomaromanssia pukkaa

Aaah, mikä onkaan ihanenmpaa kuin onnistunut lomamatka etelän lämmössä! Viikon aurinkolomalla saattaa tutustua samalla aivan ihanaan kundiin ja auringon lisäksi saa vähän rakkautta. Mutta onko lomaromanssi sittenkään aina niin ihana juttu? Upean viikon jälkeen voi olla haikea lähteä kotiin, sillä hän jää sinne ja sinä lähdet kotiin. Välttämättä ei tule edes enää pidettyä yhteyttä tai sitten satunnainen viestittely piristää päivää. Joillakin saattaa käydä hyvä tuuri ja löytää vaikka elämänsä rakkaus, jonka kanssa viettää loppu elämänsä. Tai joissakin tapauksissa voi käydä ikävämmin ja joutua huijatuksi...

Monesti ulkomaille matkustaessa on tullut mieleen, että olisi mukavaa tutustua paikallisiin tai muihin ulkomaalaisiin nuoriin.Valitettvasti näin ei ole ikinä omalla kohdalla käynyt. Nuorempana sitä unelmoi löytävänsä jonkun ihanan skootteripojun, jonka kanssa kävisi katselemassa nähtävyyksiä ja tutustuisi paikalliseen kulttuuriin. Näin jälkeen päin ajatellen olen kyllä iloinen etten ole lomaromanssia löytänyt, sillä olen niin herkkä, että eroaminen ei olisi helppoa. Olisi inhottava jäädä ikävöimään henkilöä, jota ei tulisi välttämättä koskaan näkemään. Toisaalta voisi käydä hyväkin tuuri ja löytää pojan, jonka kanssa olisi pysynyt ihan ystävinä ja aina välillä vieraillut hänen luonaan.

Eri kulttuureista tulevien ihmisten kanssa on hauska ja opettavaista olla tekemisissä. Tulevaisuudessa jos voisi jonkun aikaa opiskella ulkomailla olisi hauska tutustua eri maalaisiin nuoriin ja ehkä samalla rakastua. Voisin kuvitella viettäväni loppu elämäni toisesta kulttuurista tulevan miehen kanssa kunhan vain molempien kielitaito on niin hyvä, että kaikista asioista voi puhua ja tunteista kertoa.

Miten on teidän laita arvon lukijat? Mitä mieltä olette lomaromansseista tai onko teillä kokemusta kyseisestä aiheesta? Olisi mukava kuulla kokemuksia ja mielipiteitä ? :)


    Kreikan saaret ovat auringonpalvojien unelma


   Barceloona sykkii yölläkin elämää


    Romanttisessa Sorentossa voi ihailla kauniita maisemia


    Monaco näyttää upealta myös ylhäältä katsottuna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti