perjantai 15. helmikuuta 2013

What a NIGHT

Huhhuuuh, nyt on selvitty penkkareista ja oli kyllä sellainen päivä, ettei ihan heti unohdu! :) Aamusta seuraavan yön pikkutunneille asti riitti menoa ja meisinkiä ja oli kyllä tapahtumarikas 24h. Aamulla oltiin tietysti omalla koululla abishowssa ja sieltä sitten mentiin rekka-ajelulle. Myöhemmin käytiin syömässä hyvää ruokaa ja aloteltiin iltaa varten. Baariin päädyttiin jo hyvissä ajoin ja siellähän se aika sitten lensikin hurjaa vauhtia :)

Nyt aamulla herätessä oli kyllä olo tuon kaiken menon mukainen... Kurkkuun sattui ja päätäkin kolotti. Voi voi.. Taitaa tämä päivä mennä ihan vain levätessä ja kuvia katsellessa!

Mutta sitten vähän siitä illasta ;) Baarissahan oli tietysti kaikki kaupungin abit ja tanssilattia täyttyi heti ensimmäisellä tunnilla! Tota yötä oltiin kyllä odotettu jo pitkän aikaa ja olihan se ihan unohtumaton! Kaikki kaverit ja tutut ja tytöt ja pojat ja söpöt ja ei niin söpöt ja entiset tanssipartnerit löytyivät paikan päältä. Muun muassa nämä meidän "limbo-ihmiset" olivat paikalla, mutta onneksi heihin emme langenneet. Molemmat heistä oli kyllä niin tolloja ettei edes moikattu niitä! Onneksi löysimme parempaakin silmänruokaa.. Nimittäin minä bongasin ainakin jo alkuillasta yhden mukavaisen, kenen kanssa olin aiemminkin ollut tanssin pyörteissä ja vähän olimme tekstailleetkin. Hän alkoi yllätyksekseni näyttämään jo alkuillasta ihmeellisiä käsimerkkejä ja myöhemmin päädyimmekin tanssimaan, hehheh, oli kyllä mukavaa!!:) Samasta paikasta löytyi muuten Lumikin mielitietty, josta hän puhui probleemia 2 - postauksessa. Hekin taisivat lyödä jossain vaiheessa iltaa yläfemmat (jonka minä missasin!!!), mutta siihenkö se jäi?:( Voi ei, hänkin taisi olla vähän tyhmä kun ei sellaista ladya pyytänyt tanssimaan kuin Lumikki..

Ei me nyt kuitenkaan ihan koko iltaa etsitty silmänruokaa tai muuten seuraa, vaan oltiin koko ilta kavereiden ympäröimänä, otettiin kuvia, juotiin hyviä drinksuja ja tanssittiin tämän hetken kuumimpien tanssibiisien tahtiin! Oli kyllä ihana piristys silti kun pääsi myös vähän jonkun mukavaisen kanssa tanssimaan. Saa nyt nähdä mitä tästäkin taas seuraa, kun tämä kyseinen poitsu sanoi että soitellaan ja muuta, mutta musta vähän tuntuu, että se tais jäädä tohon eiliseen iltaan.. Mutta ei se kyl oikeestaan haittaa, jään kuitenkin odottelemaan mitä tuleman pitää :)

Kuvitusta ei kyllä nyt tule muusta kuin penkkarikarkeista joita viskelin koulussa ja kaupungilla :) Toivottavasti suut saatiin makiaks ketkä karkkeja sai kiinni!


                                                            



Hauskaa perjantai päivää!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti