tiistai 12. helmikuuta 2013

6 hyvää syytä olla sinkku

1. Saat katsella hyvällä omalla tunnolla muitakin uroksia kuin vain sitä yhtä ja ainoaa. Katseesi vaelluksella ei ole mitään rajaa ja jos mukavainen osuu kiikariin voit kaikessa rauhassa vilauttaa hymyn. Ahh, tästä pitää kyllä nauttia sinkkuudessa. Toki seurustelevakin voi katsella muitakin miekkosia, mutta onhan se kuitenkin eri asia kuin olla vapaalla jalalla ja hyvällä omatunnolla katsella ;)

2. Sinulla ei kulu rahaa poikaystävän lahjoihin jne. Voit käyttää siis kaiken vain ja ainoastaan itseesi, sekä ehkä myös ystäviisi ja perheeseesi. Mutta kyllä niihin synttäri- ja joululahjoihin saisi uppoamaan helposti rahaa, jos ostaisi poikaystävälle vaikkapa jonkun tuoksun. Täytyy siis nauttia, kun on edes yksi rahanmeno paikka vähemmän!!!



3. Saat kulkea vapaasti eikä sinun tarvitse välittää kenenkään toisen jokapäiväisistä menoista. Välillä seurustelusuhteessa yhteisen ajan löytäminen voi olla hankalaa, jos molemmilla on omia harrastuksia, töitä, tai jos osapuolet asuvat vaikkapa eri paikkakunnilla. Sinkkuna et ole riippuvainen kenestäkään muusta ja hänen aikatauluistaan, vaan voit tehdä sitä mitä haluat, milloin haluat.



4. Sinun ei tarvitse katsella ja seurata läheltä poikaystäväsi ärsyttäviä tapoja. Esimerkiksi monituntista pleikan pelaamista, jota varmasti jokainen poika harrastaa. Entä likaiset sukat lattialla, kännykällä  netissä pyöriminen ja sinun epähuomioon jättäminen? Entä sellainen kundi, joka ei koskaan saavu mihinkään ajoissa? Ei kiitos. Sinkkuna et joudu menettämään hermojasi tällaiseen jokapäiväiseen pikkuasioista ärsyyntymiseen. 



5. Sitten se ikuisuus ongelma. Vessanpytyn kansi. Miksi miehille on niin vaikeaa laskea se vessanpytyn istumakansi sen jälkeen, kun on käynyt vessassa? Vaikka asia onkin niin pieni ja mitätön, muutenkin huonona päivänä se on kyllä ehkä maailman ärsyttävintä. Aina saa olla laskemassa istumakantta kun menee vessaan. Eikö edes sen vertaa voi huomioida omaa tyttöystävää? Toki tämä ongelma voi olla sinkkunakin, jos asut kotona, jossa asuu samankaton alla vaikkapa veljesi. Mutta jos sinulla on oma vessa tai asut yksin tai muiden naispuolisten kanssa, ongelmaa ei ole :)

6. Saat käydä bilettämässä niin paljon kavereittesi kanssa kuin sielu vain sietää. Kukaan ei ole jarruttamassa vauhtiasi (paitsi ehkä vanhempasi jotka nyt aina valittavat kaikesta) eikä sinun tarvitse tekstailla koko iltaa kultasi kanssa tai kuunnella hänen kyselyitään millaista bileissä on. Saatikka sitten sietää sitä, että poikaystäväsi olisi lähettänyt jonkun pitämään sinua silmällä :D Hahah, sinkkuna voit viilettää yöelämässä hyvillä mielin ja sinun ei tarvitse kuin pitää vain silmäsi auki siltä varalta, että joku hottis vaikka osuukin näköpiiriin ;)

                                                                         kuvat weheartit.com


Tässäpä siis syitä, miksei sinkkuna oleminen ole yhtään hullumpaa ;) Jos siis sattuu olemaan vapaalla jalalla niin ei kannata siitä olla masentunut vaan miettiä hyviä puolia ja nauttia elämäntilanteestaan!!! :) Välillä sitä tulee itsekin vaivuttua jonkinlaiseen masennustilaan jos on huono päivä, ja surkuteltua omaa tilannetta. Kyllä sitä sitten taas piristyy ja varsinkin kun miettii, kuinka hyvin asiat ovat ilman kaksilahkeistakin pyörimässä elämässä!

Pirteää tiistaita! :)

2 kommenttia:

  1. ihana postaus :) ite oon just koittanu löytää positiivista sinkkuna olosta, tää oli tosi hyvä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiva että tykkäsit! :) kyl kaikista asioista löytyy jotain positiivista! :)

    VastaaPoista