keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Kuukaudenkirja

Ihmissuhteet ovat niin kutkuttavia ja mieltä piristäviä, joten niistä on mukava lukea myös kirjoja. Tällä hetkellä aika ei kauheasti riitä kirjojen lukuun, mutta voisimme yrittää kerran kuukaudessa esitellä teille jonkin lukemamme kirjan. Blogimme teemaan sopivasti kirja kertoisi tietenkin nuorten naisten elämästä ja ihmissuhteista. Hyvän kirjan lukeminen on todella rentouttavaa ja mukavaa puuhaa aina välillä. Toivottavasti saisitte inspiraatiota lukea kirjan tai olette jo aikaisemmin lukeneet sen.:)


Luin kesälomamatkalla Laura Weisenbergerin kirjan Haluan Harry Winstonin ja pidin siitä kovasti. Kirjassa on pelottvat 406 sivua, mutta sen luki nopeasti viikossa uima-altaalla ja rannalla. Kirja on juuri oivaa lomalukemista tai rentoutumista varten kotona.





Tässä pieni selostus kirjan juonesta:

Manhattanilainen naiskolmikko päättää siirtyä elämässään uuteen vaiheeseen. Kohta kolmikymppinen Adriana on viettänyt villiä sinkkuelämää jo tarpeeksi kauan, ja hän ottaa vakaaksi tavoitteekseen saada vuoden sisällä nimettömäänsä sormuksen, eikä mistä tahansa koruliikkeestä, vaan Harry Winstonilta. Emmy puolestaan yrittää kaikin voimin unohtaa romahtaneet häähaaveensa, ja ottaa tavoitteekseen iskeä miehen joka mantereelta. Leigh’llä on täydellinen työ ja täydellinen poikaystävä, mutta jotain puuttuu. Naiset päättävät muuttaa elämänsä suuntaa, mutta pitävätkö mojitojen äärellä annetut lupaukset?



                                                                    Kuva goolesta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti