perjantai 22. helmikuuta 2013

Kengät kertovat

Kengät kertovat käyttäjästään paljon. Ne kertovat onko omistaja sporttinen, tyylitietoinen vai ihan pihalla nykymuodista. Olemme yhdessä Adalmiinan kanssa vähän tsekkailleet miesten kenkiä ja millaisia ihmisiä niillä kävelee.Tälläisiin  johtopäätöksiin olemme tulleet. ;)


                   kaikki kuvat ovat nelly.com sivuilta  http://nelly.com/fi/kengät-miehet/kengät/

1. Sporttinen tennarimies
Tämä mies on monen tytön unelma: sporttinen, hyvätapainen ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Hänen tyylinsä on rento ja converset ovat jalassa säällä kun säällä. Hän harrastaa kaikenlaista urheilua ja onkin todella hyvässä kunnossa. Jos haluat hänet omaksesi, pidä huolta ettei urheilu mene edellesi.


2. Boheemi kaduntallaaja
Espardilloja käyttää boheemi kaduntallaaja, joka haluaa antaa itsestään huolettoman kuvan. Todellisuudessa hän kuitenkin seuraa trendejä ja on niistä tietoinen. Samaa hän odottaa myös sinulta. Tutustukaa kunnolla ennen kuin harkitsette vakavampaa suhdetta.


3. Kesämies
Varvassandaaleja käyttää huoleton ja rento kesämies, joka kaivaa kaapista fliplopit jo toukokuussa ja laittaa ne takaisin kaappii syyskuun alussa. Tämä surffari on loistavaa kesäseuraa, mutta älä kuitenkaan kuvittele, että hän lämmittää sinua talven tullessa.


4. Trendikäs
Tämä mies pukeutuu viimeisimpien tyylien mukaan, mutta ei varsinaisesti seuraa niitä. Hän on aina ajan tasalla ja näyttää hyvältä vaikka räntäsateessa. Hänessä on kaikki kohdallaan, niin pukeutuminen kuin käytös. Hänet voit ottaa seuralaiseksi perhejuhliin ja tutustuttaa ystäville ja vanhemmille.

5. Peluri
Pelurikin on tämän hetken muotimaailmassa mukana. Salaa hän ehkä lukee muoti lehtiä ja tietää mistä naiset unelmoivat. Hän on tyylikäs päästä varpaisiin ja on käytökseltään mukava, ehkä vähän liiankin. Ole tarkkana hänen kanssaan äläkä anna hänen viedä sinua kuin"pässiä narussa".

6. Törppö
Törpöllä ei ole muita kenkiä kuin yhdet skeittikengät, joilla hän tarpoo +30 asteen helteessä ja -30 asteen pakkasessa. Muutenkin hänen tyylinsä on päivitystä vailla. Jos hänen luonteensa kuitenkin miellyttää sinua niin katso mitä tästä seuraa. Ehkä saat hänen tyylinsä tälle vuosikymmenelle ;)

Vauhdikasta viikonloppua kaikille! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti