sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Tekstailua

Huomasin, että joku oli löytänyt blogiimme hakusanalla ”tekstailee mutta ei ehdota tapaamista”. Tästä keksinkin aiheen, josta voisi täällä kirjoittaa. Jollain voi olla ongelmana tyyppi joka tekstailee, soittelee ja ehdottelee jatkuvasti tapaamista. Itselläni on tästä jonkinlaista kokemusta, kun en ole itse ollut kiinnostunut tapaamaan kyseistä henkilöä. Toinen ongelma juurikin voi olla, että tekstaillaan, mutta kumpikaan ei ehdota mitään ja juttu jää pelkkään viestittelyyn. Tämä on todella ikävää, varsinkin jos olisi itse ollut kiinnostunut, mutta ei uskalla ehdottaa tapaamista tai odottaa toisen tekevän sen.



Minulla olisi joitakin ehdotuksia, miksi poika ei ehdota minkäänlaista tapaamista tytön kanssa jolle tekstailee. Usein pojat pyytävät tytön numeroa, mutta aina he eivät ota edes minkäänlaista yhteyttä, vaikka numeroa olisikin kysytty. Outoa eikä vain? Luulisi, että olisi kiinnostusta jutella ja jopa tavata vielä, jos numeroita vaihdetaan.. Ja miehet vielä sanovat meidän naisten olevan monimutkaisia. He tässä vaikeita ja epäselviä ovat jos jotkut! ;)  



Pojathan saattavat hankkia numeroita myös siksi, että heillä näyttäisi olevan paljon tyttöjä tavoitettavissa. Ehkä he saavat itsevarmuutta tytöistä jo pelkästään siitä, että taskuihin on tarttunut useammankin tytön numero. Kun on saavuttanut puhelinnumeron, ei sitten tarvitsekkaan tehdä mitään vaan tytön voi vain unohtaa. Toisaalta pojatkin voivat olla ujoja, eivätkä uskalla edes ottaa yhteyttä tyttöön. Jos jompikumpi ottaa yhteyttä ja viestittely sujuu hyvin, ei kuitenkaan välttämättä uskalleta ehdottaa tapaamista. Tai sitten poikaa ei kiinnosta edes tavata kasvokkain, hän vain haluaa pitää jonkinlaista yhteyttä tyttöön. Ehkä pojat yrittävät etsiä aina jotain ”parempaa” ja pitää silti kaikki ovet avoinna pitämällä yhteyttä tyttöön. Tosi inhottavaa jos joku olisi näin itsekäs, että lähettäisi kiinnostuksesta kertovia signaaleja, muttei sitten olekaan tosissaan kiinnostunut. 


Toinen syy miksei tapaamista ehdoteta, voisi olla ihan vaan se, että poika on niin ujo. Ehkä hän ei tiedä oletko sinä kiinnostunut hänestä ja haluatko sinä tavata häntä. Poikaakin voi yhtälailla pelottaa torjutuksi tuleminen ja tyly vastaus, että ei halua tavata. Itse ainakin miettisin aika monta kertaa, ennen kuin ehdottaisin tapaamista. Pitäisi olla todella rentoa jutustelua, hymiöitä ja kiinnostuksen osoittamista jotenkin. Jos siis on kiinnostunut pojasta joka vaikuttaa ujolta mutta myös kiinnostuneelta, kannattaa itse viestiä selvästi oma kiinnostuksensa. Sanoa jotain flirttailevaa tai ehdottaa kiertelevästi tapaamista. Esimerkiksi jos olisi puhe leffoista, voisi heittää että ”meijän täytyy mennä katsomaan se”, tai jostain vaikkapa lähellä olevasta paikasta: ”sun täytyy joskus viiä mut sinne! :)” Tai sitten flirttailun jälkeen jos et itse uskalla ehdottaa tapaamista, yritä houkutella viesteilläsi poika ehdottamaan tapaamista. Se voi kyllä olla vaikeaa jos kyseessä on tosi ujo tai epävarma tapaus, joten silloin kannattaakin ottaa itse härkää kiinni sarvista ;)


Tällaisia pohdintoja tähän sunnuntai aamulle :) Olen kyllä sitä mieltä, että molemmin puolisen kiinnostuksen huomaa selvästi joissakin tilanteissa, ja sen vain tuntee, että toinenkin on kiinnostunut. Silloin varsinkin kannattaa itse tehdä asian eteen jotain. Kaikki tapaukset ei kuitenkaan ole yksinkertaisia ja voi jopa tuntua, että poika vain leikkii tunteillasi, saa sinut ihastumaan ja sitten lopettaakin kaiken yhteydenpidon. Kannattaa siis olla varuillaan miesten suhteen eikä antaa tunteiden viedä liikaa mukanaan, jottei tule särkyneitä sydämiä.


Hauskaa sunnuntaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti