sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Kuulumisia ja partyä !

Nyt ei olla ehditty paljoa näkyä täällä blogin puolella, kun oli sitä penkkarihulinaa ja tohinaa ja sitten ollaan oltu muutenkin kiireisiä, käyty bilettämässä ja podettu väsymystä! Nyt aletaan pikkuhiljaa selvitä viimepäivien tapahtumista ja huomenna alkaakin uusi viikko uhh, niin ihanasti kuin koulukirjojen selailulla. Ylppärithän lähestyvät taas hurjaakin hurjempaa vauhtia! :(

Lauantainakin juhliskeltiin vähän pienellä porukalla ja aloiteltiin kaverimme ihanassa asunnossa. Herkuttelimme karkkien ja kasvisdipin kera, poksautimme muutamat skumpat auki ja nauroimme Putouksen tahtiin. Iltaa jatkoimme baariin, joka kuitenkin oli vähän pettymys tällä kertaa. Täytyy kyllä sanoa, että etkot ja jatkot taisivat olla parhaat eilis iltana/yönä ;) Baarista tullessamme jo hyvissä ajoin, haimme vielä yöpala-pizzat, jotka nautiskelimme ihanasti sitten asunnolla. Se on sitä elämää! Kannattaa kokeilla joskus;)

Tässä vähän kuvia vielä lauantai-päivän kulusta! :)


Käytiin Lumikin kanssa vähän shoppailemassa, jee! On se vaan niin piristävää ja vielä kun molemmat löydettiin jotain aletangoista! :)

Tälläinen ostos tarttui mukaani. Ah uusi laukku! Tälle tulee kyllä käyttöä. Laukku oli -50% alennuksessa ja maksoi vain vaivaiset 19.90e :)

 Käytiin ostamassa kaupasta uusi Pelix ässämix pussi, olihan se ihan maistamisen arvoinen karkkipussi :)

 Skumppaa ja karkkia, jokaisen aloitteluillan pakollinen parivaljakko ;)


Putous kun alkoi, piti olla kameran kanssa vahtaamassa jotta saisin tämän kuvan otettua :'D Kyllähän se jotenkin onnistui, hih! Saatiin kyllä taas nauraa mahat kippurassa ja posket kipeinä. Vielä kun sitä skumppaa tuli siinä samassa siemailtua. Muutama vitsi meni kyllä ohi kun turisimme samassa myös muita juttuja ;)

Kasvisdippi täytti tuona iltana terveellisen ruuan lokeron. Oli kyllä muuten hyvää taas. Maistettiin perus American-dipin lisäksi Ranch-dippiä, joka kuluikin sitten hurjaa vauhtia, koska se oli niin mielettömän hyvää!! :)

Tässä vielä kuvaa tulomatkalta kun istuimme junassa ja joimme kivennäisvettä kuiviin ja käheisiin kurkkuihimme. Paluumatka (olimme siis erikaupungissa vaihteeksi bailaamassa) kului kyllä nopeasti mitä parhaimmassa seurassa ja edellisen illan juttuja naureskellen. Sai taas vähän hävetä mitä sitä tulikaan tehtyä, no onneksi ei kuitenkaa mitään tosi noloa! :) Lähinnä aloitteluhetken "läpändeerukset" Putouksen lomassa saivat hymyn huulillemme ;) Ristus sentään, että on kyllä takana hauskat ja ihanat päivät! Tästä se arki sitten taas alkakoon.. :)

Mukavaa sunnuntai illan jatkoa ja hyvää huomenna alkavaa viikkoa! Mahdollisesti joku teistä viettää jo hiihtolomaa, rentoutukaa siis ja unohtakaa edes hetkeksi arkiset asiat! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti