torstai 7. helmikuuta 2013

Rinta rottingilla

Oletteko ikinä tuskailleet sovituskopissa rintsikka ostoksilla? Pähkäillyt mikä olisi oikea koko ja minkä malliset liivit olisivat parhaimmat. Itselläni oli vähän aikaa sitten kauhea ongelma hyvän tuntuisten rintsikoiden löytämisessä. Kotona aloin tehdä pientä inventaariota vaatekaapilla ja totesin, että olisi oikea aika ostaa uudet rintaliivit, sillä jotkin olivat jo vähän kulahtaneita ja väärän kokoisia. Olin jo jonkun aikaa käyttänyt kokoa 80-85 C, mutta nyt se ei enää tuntunut hyvältä (tai ei koskaan tuntunut täydelliseltä). Kysäisin äidiltäni vähän apua, että mitä kokoa minun kannattaisi sovittaa. Hän sanoi, että sovita yhtä kuppikokoa isompaa eli D:tä. Olin ihan järkyttynyt, sillä D on aina tunutunut todella suurelta.

Menini sitten hm:ssä sovituskoppiin varmaan 10 eri liivien kanssa ja aloin sovitella. Yllätykseni D olikin aivan sopiva eikä mikään jumalaton koko, ja kun mittasin ja kokeilin eri ympärysmittoja, oli koko 75 parhain. Kotiin mentyäni olin ihan ymmälläni, koska 80C olikin vaihtunut 75D. Lisäksi koin yllätyksen sovittamalla kaariliivejä, joita olin aina kammonnut. Ne olivat päällä tosi mukavat ja ostin yhdet sellaiset ihan kotikäyttöön vain. Lisäksin opin sen, että hakasia ei kannata heti laittaa niihin kauimmaisiin hakasiin, sillä rintsikat venyvät käytössä, joten kannattaa aluksi käyttää niitä ekoja hakasia.

Kaikki te, joilla on ongelmia epämukavien rintsikoiden kanssa, suosittelen menemään pienelle shoppailureissulle. Kotona kannattaa vähän mittailla rinnanympärystä ja kysyä vaikka omalta äidiltä, sillä hän saattaa tietää asiasta paljonkin. Alusvaatteisiin erikoistuneet liikkeet ja myyjät osaavat myös auttaa sinua sopivien liivien ostossa. Hyvä ja itsevarma olo lähtee jo kunnon alusvaatteista, joten niihin kannattaa panostaa.



Tässä olisi vähän erilaisia rintaliivejä hm:ltä. Tällä hetkellä silmääni mielyttää sininen väri, joten jokut noista voivat löytää tien kaappiini.
                                                    Turkoosit balconette-liivit 12,95 €

Siniset kaariliivit 12,95 €

                                                     Aprikoosit push-up liivit 14,95 €
                                            Vaalenpunaiset push-up rintaliivit 14,95 €
                                                            Mustat kaariliivit 14,95 €





 Kuvat   http://www.hm.com/fi/subdepartment/LADIES?Nr=4294929154#page=0&Nr=4294929154



6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Nii on ja niitä löyty myös mintun värisinäki :))

      Poista
  2. Aivan ihania! Varsinkin nuo pinkit! :--) Harmittaa etten löydä hm:ltä koskaan sopivaa kokoa, siellä on yleensä niin ihania malleja!

    Muutenkin sun blogi vaikuttaa tosi hyvältä, kirjoitat mua kiinnostavista aiheista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Sama juttu vähän itselläkin. Oma koko on välillä loppu kaupasta ja myös nettikaupasta :/

      Kiitos mukavasta kommentista!:) Jatkamme samaan malliin, jotta saatte luettavaa !

      Poista
  3. 80C ja 75D on samoja kuppikokoja, ympärysmitta vain on eri. Nuo on siis rinnakkaiskokoja, ympärysmitan pienetessä kirjain nousee yhdella kirjaimella, vaikka kuppi oikeasti pysyy samankokoisena. Eli 75D, 80C ja 85B on samankokoisia, vain ympärysmitta vaihtelee. :) Eli olet ennen käyttänyt kahta eri kokoa, 85C on isompi kuin 80C ja oikeasti sama kuin 80D tai 75E. Sori, oli pakko päteä kun monella on tämä juttu vähän hakusessa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista! :) Aaa nyt tajusin. Taitaa tuottaa monelle vähän päänvaivaa nämä koot :)

      Poista