torstai 31. tammikuuta 2013

Miesten (v)aatteet

Sen lisäksi, että rakastan itselleni shoppailua ja nettiliikkeissä pyörimistä, tykkään myös erittäin paljon miesten vaatteiden katselemisesta. Usein vaikkapa H&M:n kuvaston postiluukusta ilmestyessä jatkan selaamista myös miestenvaatteiden puolelle. Mietin mitä pukisin jos olisin itse kaksilahkeinen, tai mitä haluaisin poikaystäväni pukevan. Onko tämä kellekkään muulle tuttua? :) Hah, miehillekin on vaan niin kivoja vaatteita! ...toisinaan syynä saattaa myös olla hyvännäköisten miesmallien tiirailu ;)

Keräilinkin tällä kertaa Nellyn miesten valikoimista itseäni miellyttäviä vaatekappaleita. Yläosiksi valitsin perus neuleen, farkkupaidan ja ruutupaidan. Alemmalle rivillä on sitten kaksi rennohkoja perus t-paitaa, jotka ovat mielestäni simppeleitä ja kivoja hyvännäköisten housujen seurana. Alaoikealla paita joka on mielestäni NOT!







Mustat ja tavalliset farkut sekä tummansiniset housut sopivat monen vaatekappaleen kanssa. Hieman erilaisetkin valinnat miellyttävät kuitenkin miesten päällä omaa silmääni, nimittäin eriväriset housut, kuten beiget tai armeijan vihreät :) Hahah, vikaksi housupariksi laitoin kuvan housuista, joista en yhtään tykkää. Ne ovat vähän tommoiset hip hop-tyyliset, löysät ja roikkuvat, eivät kyllä miellytä ainakaan omaa silmääni! :) Mutta kauneushan on katsojan silmissä.

Voisi kyllä yrittää koota jonkinlaista naistenvaate postaustakin. Kaikkein kivoinhan olisi antaa vinkkiä siitä, mistä vaatekappaleista miehet tykkää naisten päällä (värikkäiden housujen (!) ja minimekkojen lisäksi...), mutta kun ei heidän ajatusmaailmaansa oikein pääse kurkistamaan :(

Mutta nyt viikko onkin pyörähtänyt jo paremmalle puoliskolle ja huomenna aloitetaan viikonlopun vietto! Ihanaa! Hyvää torstaita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti