tiistai 8. tammikuuta 2013

"I won’t cry for you, my mascara is too expensive." –Adriana Lima


Tämä lause kannattaa kaikkien ruudun toisella puolella olevien pitää myös mielessä, itsekin yritän. Kukaan mies ei ole itkusi arvoinen, joten seuraavalla kerralla kun kyynelkanavasi alkavat vuotamaan kuin Niagaran putous, kaivele tämä hieno lausahdus sieltä jostain pääsi sisältä! Ja jos ei sillä hetkellä satu olemaan somistettuna ripsivärillä, kuvittele että sinulla olisi sitä silti. Tai sitten muistele, miten turvonneet silmäsi olivat viime kerralla kun olit itkenyt..

Tunnetusti naiset ovat välillä melkoisen herkkiä ja reagoivat tilanteisiin sen mukaisesti. Miehet aiheuttavat meille naisille varmasti enemmän mielipahaa kuin he meille. Miehet painavat usein puntille tai baariin jotta unohtaisivat ikävät ajatukset, mutta me hamekansalaiset jäämme usein kotiin nyhjöttämään yksin. Tai ei ihan yksin. Usein seurana ovat ainakin nenäliinapaketti ja suklaalevy. Siihen lisäksi vielä joku romanttinen komedia ja tattadaa – iltasi on ”pelastettu”. Väärin, väärin ja väärin… Meidän ei pitäisi antaa miesten hallita elämäämme tällä tavalla, vaan ottaa ohjat käsiimme ja ohjata itse omaa elämäämme. Eikös Beyoncekin laulanut: who run the world – Girls ! 
Suklaalevyn ja nenäliinapaketin sijaan, tee itsellesi kasvonaamio tai lakkaa kyntesi kaapistasi löytyvällä kirkkaimmalla kynsilakalla. Ainakin kirkkaan väriset kynsilakat ja muutenkin värikkäät vaatteet saavat minut paremmalle tuulelle :) Myös tyttöjenilta on aina hyvä vaihtoehto ja siirtää ajatukset muualle ! :) Ja totta kai sitä suklaatakin saa syödä, kohtuudella. Paraskin puhuja, koska olen itse melkoinen suklaahiiri, jos sitä sattuu tarjolla olemaan… Surullekin pitää antaa tilaa, mutta elämään pitää asennoitua uuden tilanteen mukaan. Oli sitten kyse ihmissuhdesuruissa erosta, riidasta tai muuten vain mielipahan aiheuttamisesta. 


4 kommenttia:

  1. Noi kynsilakat on aivan ihanan karkinvärisii :)

    http://riikka-mariansalaamattomatelamat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, on niin kiva leikitellä värikkäillä kynsilakoilla :)

      Poista
  2. kiinnostuin heti kuvauksesta kun ite on samassa tilanteessa :)

    http://jsllranta.blogspot.fi/

    VastaaPoista