lauantai 26. tammikuuta 2013

Tunteita ja tuoksuja

Oletteko koskaan lähteneet seuraamaan hyvää tuoksua ja päätänyneet tuoksuvanan mukana jonkun hottiksen luo? Usein erilaisissa julkisissa paikoissa pääni pyörii ihanien tuoksujen perässä ja joskus olen seurannut jotakin hyvää miestentuoksua ja löytänyt komistuksen tuoksun takaa. Rakastan erilaisia hajuvesiä ja omistankin niitä aika paljon. On myös todettu, että ihmiset kiinnittävät usein huomiota toisissa ihmisissä juuri tuoksuun. Olenkin todennut, että jotkut hajuveteni toimivat paremmin miestenmetsästyksessä kui toiset. Haluanki esitellä teillä kolme tämän hetkistä suosikki tuoksua, jotka ovat baarissa toimineet ihan hyvin ;)



Disel, Loverdose EdP 30ml 44,90 €

Tämä on ehdoton suosikki tuoksuni talvella (kesällä vähän liian raskas). Niin kuin nimi Loverdose jo kertoo, on se todella täyteläinen tuoksu, joka saa miesten päätä kääntymän. Raikkaaseen mandariinin on lisätty tähtianista, naisellista jasminia ja pehmeää keikarinkukkaa. Lisäksi huumaavana tuoksuvat vanilija, lakritsilikööri ja santelipuu. Täytyy myöntää, että tämä on todella vahva tuoksu ja voi saada päänkipeäksi, mutta niin ihana, varsinkin bileissä! Tuoksusta saatavan uudistettu versio, joka on vähän kevyempi.






Salvatore Fergamo, Signorina EdP 30ml 52 €

Signorina on ehdottomasti suosikkini keväällä ja kesällä, sillä se on ihanan raikas. Se on itämaisen kuikkainen, vahvasti italialainen ja täynnä elämää. Tämä sopii ehdottomasti jo nimensäkin puolesta nuorelle naiselle, joka pitää makeista tuoksuista. Ihastuin tähän hetki kun haistoin sitä. En malta odottaa kevättä, jolloin otan sen taas käyttöön. Tuoksu kääntää ehdottomasti kesäkollien päät...Kuvassa on myös uusi Snö of Sweedenin rannekoruni, jonka sain lahjaksi.





Guess, Seductive  30ML 39,00 €

 Seductive on rohkea ja viettelevä tuoksu. Raikkaasta bergamotista, maukkaasta mustaherukasta ja mehukkaasta päärynästä muodostuva alkutuoksu luo houkuttelevan, lumoavan vaikutelman. Tuoksun sydämessä erottuvat naisellinen appelsiininkukka, jasmiinin eksoottiset tuoksuvivahteet sekä harvinainen, ylellisen tuoksuinen Florentine-kurjenmiekka. Tätä hajuvettä käytän syksyisin ja talvisin,sillä tämäkin on aika vahva tuoksu. Kuvassa näkyy myös arkipäivän luottokoruja: tietenkin aina varma Nomination ja perus helmirannekoruja.




Näiden kolmen hajuveden lisäksi käytän monia muita tuoksuja.Suosikki merkkejäni ovat mm. Escada, Lancome ja Nina Ricci. Parhaita paikkoja suihkauttaa hajuvettä on tietenki korvan taakse ja niskaan. Jos hajuvesi alkaa särkeä helposti päätä voi sitä suihkauttaa ranteisiin, jolloin se on vähän kauempana nenästä. Hyvä idea on myös suihkauttaa ilmaan pilvi ja kävellä sen läpi.
 Löytyykö teiltä lukijoilta omia suosikki hajuvesiä? :)



2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja tuoksujakin varmaan! Tosin itse on omista yhtään noista :( Olen havainnut Beyoncén Heatin ihan houkuttelevaksi, harmi että se loppuu nyt :(

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Se on kyllä hyvä tuoksu:) Olen käynnyt sitä tuoksuttelemassa kaupoissa. Voih, siihen on kyllä ratkaisu -osta uusi tuoksu loppuneen tilalle ;)

    VastaaPoista