perjantai 25. tammikuuta 2013

Kuulumisia !

Eilen se sitten tapahtui. Nimittäin VIIMEINEN koulupäivä lukiossa! Ihanaa!! Kaikki ovat niin helpottuneita kun tämä viimein loppuu. Enää ei tarvitse tehdä tylsiä läksyjä, katsella epätoivoisena viisareiden matelua tunnilla, kuunnella opettajien jäkätystä ja stressata koeviikosta. Vaikka olemme iloisia lukion loppumisesta, herättää se silti vähän haikeutta. Nyt jätämme hyvästit lukiokavereille ja opettajille ja otamme ison askeleen ja lähdemme kukin eri suuntiin. Nyt on aika aikuistua kunnolla ja alkaa opiskella sitä "unelma-ammattia". Koulupäivien loppuminen ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki on ohi, sillä edessä on vasta viimeinen ja vaikein rutistus, nimittäin ylioppilaskirjoitukset...Ei niistä vielä kannata stressiä ottaa ja keskitttään eka biletykseen, sillä penkkarit ovat vielä edessä ;)

Koulukuulumisten lisäksi olemme laittaneet pienen tavoitteen itsellemme. Nyt helmikuun aikana aiomme löytää edes jotain pientä juttua tai jotain suurempaa rakkauden saralla :) Pieni viestittely tai treffailu jonkun mukavaisen kanssa piristää kummasti ja saa ajatukset koulusta pois (tämä voi olla myös huono juttu, jos ei pysty ollenkaan keskittyä mihinkään). Ensi perjantaina mennään juhlimaan "tipattoman" loppumista ja samalla voisi vähän tsekkailla löytyykö mitään kiinnostavaa :) En malta odottaa ensi viikkoa!

Tämän viikonlopun suunnitelmat ovat auki ja luvassa ei ole mitään erityistä, joka sinänsä on ihan hyvä, niin voi vain levätä ja vähän lukea vikalle koeviikolle ja ylppäreihin. Aion kohta lähteä kauppaan hakemaan karkkipäivän kunniaksi irtokarkkia, namnam :P

Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! :) Sinkut pitäkää silmät auki, sillä unelmien kundiin voi törmätä missä vain ;)



Keep-calm-and-hate-school-148_large


Tumblr_mcet1jdo7k1r1p0hgo1_500_large







kuvat weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti