torstai 10. tammikuuta 2013

Unelmien ammatti - Amorin apulaisena

Näin abiturientti vuonna on hyvä jo tietää, miksi isona haluaa ja mistä pitää. Meillä kummallakin on jo aika vahvat visiot minne haluamme opiskelemaan. Kuitenkin unelmointi on yksi yhteisistä harrastuksistamme, joten miksi ei myös rakkauden lisäksi unelmoisi rakkauteen liittyvistä ammateista ? Ne eivät ehkä  tule koskaan toteutumaan, mutta niistä voi aina haaveilla :)

Usein hieman naureskellen haaveilemme omasta yrityksestä, joka järjestäisi erilaisia treffi- ja ihmissuhdepalveluita. Meille voisi esimerkiksi ilmottaa itsensä ja ihastuksensa kohteen, ja me sitten järjestäisimme unelmien treffit. Treffejä järjestettäisiin tietenkin toisilleen tuntemattomille ihmisille, joten yrittäisimme löytää palapelin puuttuvat palat yhteen ;) Hauska idea olisi pitää pikadeitti-iltoja ravintoloissa ja oikeita "sokkotreffejä" silmät sidottuina, jossa seuralainen valittaisiin luonteen ja puheiden perusteella.

Kotikaupungissamme on aivan upea matkustajasatama järvenranlla. Paikka on todella romanttinen ja varsinkin kesällä auringon laskeutuessa järven selkään. Miten upea paikka tämä olisikaan järjestää erilaisia rakkauteen liittyviä tapahtumia! Hauska idea olisi järjestää romanttinen kävelykierros kahdelle erilaisine tehtäväpisteineen, joissa olisi tarjolla shamppanjaa ja herkkuja ja pieniä mukavia tehtäviä ;) Satamassa olisi myös hauska järjestää koko illan kestäviä bileristelyitä, joissa kokonainen laiva olisi bilettäjien käytössä. Olisi mieleenpainuva kokemus matkata "party boatissa" kauniissa maisemissa hämärässä kesäyössä. ;)




Kesäillan tunnelmia kauniissa satamassamme. Kuvan laiva ei ehkä ihan olisi "party boat", mutta sinne voi pistäytyä jonkun erityisen kanssa kylmille juomille ;)





Auringonlaskua voisi ihastella kahdestaan laiturinnokalla. Tämä yksinäinen poika voisi ilahtua seurasta ;)

Mukavaa torstai-iltaa kaikille !:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti