tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi ja uudet kujeet !

Nyt on otettu uusi vuosi railakkaasti vastaan. Aluksi aloittelimme pienellä porukalla kotona syöden kaikenlasta pientä purtavaa :) Täysien vatsojen kanssa sitten lähdettiin kohti kaupunkia ja sen parasta bilepaikkaa. Oltiin aika ajoissa jo kaupungilla ja suurin osa ihmisistä tuli vasta kahdentoista jälkeen.Oli mukavaa ottaa uusi vuosi vastaan keskellä tanssilattiaa mukavassa seurassa! Paljoa ei ollut tuttuja liikenteessä, sillä monet taisivat olla mökeillä bilettämässä. Ensi vuonna voisikin olla ihan hyvä vaihtoehto lähteä jonnekkin mökille vaikka lappiin:)

Meno oli aluksi aika rauhallista, mutta loppua kohden oli kyllä vähän kova meno...Jalat olivat kello 3 eteenpäin jopa tuskalliset, sillä 11 sentin koroissa crazy bailaus alkaa kyllä vähän tuntua jo muutaman tunnin jälkeen. Oli kyllä todella virkistävää olla liikenteessä pitkästä aikaa kunnolla laittautuneina. Meillä kummallakin oli upouudet mekot ja täytyy myöntää, että näytettiin varmaankin hyvältä. ;)

Sitten päästäänkin pääaiheeseen eli miehiin! Omalta osaltani ilta oli miesten kannalta aika kehno...En nähnyt ketään, kuka olisi erityisemmin kiinnostanut ja jota olisi viitsinyt yrittää "iskeä". Aika paljon oli liikenteessä muutamia vuosia vanhempia miehiä, mutta tällä hetkellä kiinnostaisi enemmän saman ikäinen tai pari vuotta vanhempi. Kaiken lisäksi iltaani vähän pilasi yksi tyyppi, johon olin vähän aikaa sitten tutustunut ja pari kertaa tekstaillut. Itse olin vähän tyhmä kun en mennyt moikkaamaan, mutta ei nyt oikeen huvittanut. Hänkään ei minua huomannut tai sitten ei viitsinyt tulla tervehtimään. Loppu illan sainkin sitten katsella hänen nuoleskelua jonkun tytön kanssa tanssilattialla. Vähän oli ärsyyntynyt olo, mutta aivan syyttä, sillä en hänestä mitenkään erityisemmin ollut kiinnostunut. Ystäväni Adalmiina saattaa olla miestarjonnasta vähän eri mieltä, sillä hän kyllä aina bongaili mukavaisia ja löysi juttuseuraa ;) Adalmiinalta sain parikin kertaa kuulla, kuinka muka kaksi mukavannäköistä farkkupaitaista kundia katseli meitä ja olivat hymyilleetkin. Itse en ikinä heitä kerinnyt näkemään !

Aamu neljän jälkeen oltiin sitten kotona ja tähän päivään sai herätä uupuneena. Kohta lähden hakemaan krapula pizzaa ja coca colaa ja nautin loman viimeisistä päivistä :)

Hyvää uutta vuotta vielä kaikille! Toivottavasti teillä oli mukavaa :)



Tässä muutamia kuvia illalta.


 Illan juomana toimi Red cat drinksut, joihin tuli aprikoosin makuista Red cat likööriä ja spriteä. Kannattaa maistaa tosi hyvää! ;) Takana näkyy myös pieni fondue pannu, jota kokeiltiin.



Pienenä suolaisena herkkuina toimivat aina niin ihanat coktailtikut!


Ihanat aprikoosi ja sweetie mojitot, namnam <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti