maanantai 21. tammikuuta 2013

Silmänruokaa part 2

Nyt olisi vähän jatkoa Adalmiinan viime viikkoiselle Silmänruokaa postaukselle. Maailma on täynnä hyvännäköisiä ja ihania miesjulkkisia, joiden kuvia voisi tuijoittaa vaikka koko päivän. Tässä olisi vuorostaan minun listani vatsanpohjaa kutkuttavista komistuksista. Nauttikaa kuvista ;)


Heti ensimmäiseksi mieleeni putkahti MTV:n hittisarjan Awkwardin hottis kaksikko Matty McKibben ja Jake Rosati eli oikeassa elämässä Beau Mirchoff ja Brett Davern. He ovat kummatki syötävän suloisia ja on välillä vaikea valita kumpi on söpömpi. Aluksi pidin tummaa Mattya jumalaisena, mutta tällähetkellä suloinen Jake vie voiton :)






Yksi tämän hetksistä suosituimmista miesartisteista Bruno Mars on kyllä ihan mukavan näköinen. Maitokahvin värinen iho yhdistettyinä tietenkin ruskeisiin nappisilmiin on niin ihana, voih. Kaiken kruunaa vielä hyvä lauluääni ja karisma. Kuvittele nyt Bruno Mars laulamassa vain sinulle Just the way you are. Voisi olla aika mielenkiintoinen kokemus :)

               




Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, sillä kuumia urheilijoita löytyy myös Suomesta. Täytyy kyllä myöntää, että suomalainen 22-vuotias jalkapalloilija Teemu Pukki saa kaksituntisen futismatsin näyttämään paljon mielenkiintoisemmalta ;) Söpö, hieman naapurinpoikamainen pellavapää saa sydämmen pamppailemaan pari lyöntiä lisää...Eiköhän kaikki osteta urheilukanavat vuodeksi, jotta voimme seurata tämän nuoren suomalaisen taiturointia ulkomailla!






Mukavaa maanantaita ja alkavaa viikkoa kaikille !:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti