tiistai 22. tammikuuta 2013

Flirttailu vinkkejä

Ajattelin, että yksinkertaiset ja helpot flirttailu vinkit voisivat olla ihan kohdillaan täällä, ja monia varmaan kiinnostaakin ne.  Nämä vinkit sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen, olit sitten lenkillä, baarissa, koulussa tai missä vain. Tosin niitä täytyy hieman ehkä soveltaa tilanteeseen nähden :)
 
Itse rakastan pientä flirttailua. Se voi olla aivan mihinkään johtamatonta leikittelyä, tai sitten sen avulla yrittää tosissaan kalastaa jonkun kivan kundin. Se on piristävää ja tulee hyvä mieli, jos toinenkin osapuoli flirttailee takaisin. Flirttailua tarvitaan, jos aikoo osoittaa omaa kiinnostustaan. Miehet ovat tunnetusti putkiaivoja ja he eivät todellakaan osaa lukea ajatuksiasi. Kaikki miehet eivät tosin ymmärrä kiinnostusta flirttailunkaan kautta, meillä on kyllä siitäkin kokemusta…

Mutta tässä tulisi nyt perusvinkkejä fiiliskuvilla höystettynä. Vinkkejä kannattaa kokeilla ja hyödyntää! :)


1. Hymy
Hymyily ja iloisuus on kaiken a ja o. Kaikki lähtee siitä liikkeelle. Naama väärinpäin olevaa leidiä ei moni viitsi katsoa. Kun hymyilet, lähetät positiivisia signaaleja ympärilläsi oleviin ihmisiin, ja sinua uskalletaan lähestyä helpommin. Hymy on ehdottomasti sellainen keino, joka toimii pohjana flirtille, ja vielä paikassa kuin paikassa!





2. Silmäpeli
Ahh, että tykkään pienestä silmäpelistä, jos kiikarissa on joku komistus. Ensin sinun täytyy vain odottaa, että komistus huomaa katseesi. Kun katseenne kohtaavat, vilautat hänelle hymyäsi, etkä käännä katsettasi heti pois. Kannattaa pitää söpö katse muutaman sekunnin ajan ;) Ja miksi jättää katseet vain yhteen kertaan, jos on mahdollisuus pitää silmäpeliä yllä pidempäänkin? Jos olette pidemmän aikaa näköetäisyydellä, kannattaa yrittää katsella kohdetta usein ja hymyillä. Useilla katseilla eli ”silmäpelillä” saattaa saada kalastettua kohteen jopa luokseen (esimerkiksi baarissa tanssilattialla). Kaikkein kutkuttavinta kyllä on, kun huomaa komistuksen katselevan sinua jo, kun katsot häneen! :)


3. Kosketus
Jos olet päässyt flirtin kohteesi kanssa juttusille, kosketus on selvä merkki siitä, että on kiinnostunut. Helpoin keino koskettaa on esimerkiksi olkapäähän tai vaikkapa selkään. Tämä toimii eri tavoin eri paikassa. Jos olet juttusilla komistuksen kanssa baarissa, olkapäätä on helppo koskettaa, koska siellä ei usein kuule mitä toinen sanoo ja täytyy mennä lähelle aivan korvan juureen. Kuntosalilla, kaupassa, kirjastossa tai vaikkapa autossa pieni ohjaava kosketus selkään tai käsivarteen voi toimia. Toki aina ei ehkä ole tilaisuutta koskettaa.




4. Osoita kuuntelevasi
Kun puhut jonkun mukavaisen kanssa, kannattaa kysyä lisää jotakin siitä, mistä hän mainitsee tai kertoo. Se antaa signaalin, että sinua todella kiinnostaa, eikä kaikki mene toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Jos katselet toiseen suuntaan ja nyökyttelet vain, häädät kundin luultavasti melko nopeasti pois luotasi. Ole innostunut ja positiivinen juttusilla ja katso rohkeasti suoraan silmiin! Ujous kannattaa heittää nurkkaan ja laittaa kaikki peliin kun on juttelemaan asti päässyt ;)


5. Kehu/kysy
Jokin pieni kehu on usein paikallaan, tilanteeseen sopiva, ei liian läpinäkyvä. Sano jotakin, joka oikeasti miellyttää sinua tai kiinnostaa sinua. Voit kysyä vaikkapa näkyvästä tatuoinnista, lemmikistä (esimerkiksi koiranulkoiluttaja lenkillä) tai korusta. "Mitä tatuointisi kertoo? Minkä rotuinen söpö koirasi on?" Voihan sitä myös vaikka kehua tuoksua tai vaatteita. Tilanteesta riippuen kannattaa käyttää ympäristöä hyväkseen ja keskustella siitä jos ei muuta keksi :) Kaikkein helpoin tapa antaa jonkin kehu ulkonäköön liittyen on, jos vastapuoli kehuu ensin sinua. Jos vaikka silmiäsi kehutaan, kehu sinä hänen hymyään ;)

kuvat weheartit.com

Aurinkoista tiistaita kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti