perjantai 4. tammikuuta 2013

4.1.2013

A: Se on taas perjantai ja viikonloppu. Itselläni ei ole viikonlopulle mitään erityisiä suunnitelmia, harmi ettei ole edes treffejä tiedossa... :( Tänään yksi kaveripoikani kertoi, että on alkanut seurustelemaan. Olen tietenkin iloinen heidän puolestaan ja he näyttivätkin söpöiltä yhdessä. Samalla mieltäni kuitenkin kaihersi, että taas on yksi uusi pari syntynyt ja kaksi ihmistä ovat löytäneet toisensa. Miksen itsekin voi löytää jo sitä omaa poikaystävää? No, täytyy vain luottaa että sellainenkin jostain putkahtaa kun on putkahtaakseen. Niinhän sitä aina sanotaan, että rakkaus tulee juuri silloin kun sitä vähiten odottaa. Onkohan näin? :)


L: Huhuh tulin juuri jääkiekko pelistä, jossa oli todella kylmä! Kaikki erilaiset urheilutapahtumat ovat oivia tilaisuuksia katsella komeita miehiä ja viritellä pientä flirttiä ;) Toisaalta miehet ovat niin pelin hurmiossa, että silmät eivät välttämättä kiekosta tai pallosta irtoa. Tämä ei kuitenkaan estä meitä naisia vilkuilemasta heitä ja kuumia pelaajia!
   Täytyy kyllä sanoa, että olen vähä huolestunut kotikaupunkimme hyvännäköisten miesten määrästä, sillä en ole vähään aikaan nähnyt oikeen ketään. :( Muutamaa komistusta lukuunottamatta oli ilta vähän silmäruuaton... Täytyy kyllä myöntää, että yksi pelaaja oli ihan söpö, että täytyy alkaa käymään lätkä peleissä vähän useammin. No jos tänään ei tärpännyt, niin ehkä huomenna olisi uusi yritys. ;)

                                                       kuvat weheartit.com

Ihanaa viikonloppua !

<3 Adalmiina & Lumikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti