torstai 3. tammikuuta 2013

Unelmien treffipaikat

Tässä tulisi nyt vähän koottuna unelmien treffipaikkoja, toiset niistä ovat melko realistisia mutta osa on todellakin unelmien treffipaikkoja. Oletteko katsoneet Unelmien poikamies tai unelmien poikamiestyttö –ohjelmia? Itse olen vähän hurahtanut niihin viime kesän jälkeen, ja aina silloin tällöin tuleekin niitä katseltua! Jos kyseinen ohjelma on jotenkin tuttu, olette varmaan huomanneet kuinka täydellisiä treffejä heillä aina on. Milloin ollaan upealla näköalapaikalla auringon laskiessa ja milloin lennetään helikopterilla katsellen upeita näkymiä… No, tässä joka tapauksessa nyt joitakin sellaisia paikkoja, etten panisi vastaan jos sinne pääsisin treffeille !

1. Pariisi 

Pariisissa olisi aivan upeaa olla treffeillä jonkun mukavaisen kanssa! Voisi kiivetä Eiffelin huipulle ja katsella hurjia maisemia sieltä. Riemukaaren katolle olisi katettu kynttiläillallinen ja katselisimme kuinka kaunis ja vilkas Pariisi pimenee ja Eiffeliin syttyy iltavalaistus. Ahh! Ylempi kuva on Riemukaaren katolta ja toisen kuvan nähtävyyden varmaan tunnistattekin :)



2. Barcelona, Casa Mila

En tiedä onko kyseinen paikka kenellekään tuttu. Paikka on siis Barcelonassa ja kuvista näette millainen se on. Katto on avoin näköalapaikka ja siellä voi kulkea ja katsella kaunista Barcelonaa. Treffipaikkana täällä voisi myös syödä illallista ja nauttia tunnelmallisesta paikasta ja seikkailla ”tornien” välissä !



3. Huvipuisto 

Vauhtia ja hauskaa tekemistä kaipaaville huvipuisto olisi erinomainen treffipaikka kesäaikaan! Maailmanpyörässä istuskelua söpiksen kainalossa, vuoristoradassa kirkumista ja kummitusjunassa ja kauhukujalla seikkailua käsikädessä. Treffikumppanin pitäisi kyllä olla rohkea eikä mikään pelkuri näissä kummituspaikoissa… Huvittelun lomassa voisi myös syödä pehmistä tai hattaraa, nam! Menkää ihmeessä huvipuistoon jos tapailette kesällä jotain kivaa tyyppiä !



4. Suomenlinna 

Suomenlinnakin sijoittuisi kesäaikaan treffipaikkana. Kauniissa paikoissa vaeltelua ja jännittävissä tunneleissa seikkailua. Rauhaisassa paikassa voisi pitää piknikin ja jutella kaikenlaista. Kuninkaanportin rappusilla katseltaisiin suurien laivojen lähtemistä merelle ja niistä syntyviä aaltoja. Tämäkin paikka olisi ihan mahdollinen jos Helsingin seuduilla asustelee tai vierailee siellä kesällä. Itse voisin kuvitella meneväni tällaisille treffeille :)




5. Kaunis ranta

Rannalle voi mennä treffeille täällä Suomessakin. Mukava paikka olisi tietysti kaunis ja hiljainen ranta, jossa saisi olla kahdestaan. Aivan täydellinen ranta olisi jossain ulkomailla, jossa vesi on turkoosia ja hiekka valkeaa. Rannalta voisi suunnata johonkin tunnelmalliseen ravintolaan herkuttelemaan. 



6. Lappi 

Voi että, Lapissa olisi aivan ihana paikka ihastua tai rakastua. Olisi kaunis talvi-ilma ja ihailtaisiin sinistä hetkeä. Lapissahan voisi käydä vaikka laskettelemassa yhdessä, tai vaikka luistelemassa oman maun mukaan. Jos vain jompikumpi osaa esimerkiksi lasketella, toinen voisi opettaa toista. Lapissa olisi ihana kokea kauniita hetkiä jonkun ihanan kundin kanssa. Lapissahan on taikaa, eikö vain !


Tällaista tällä kertaa. Mikä olisi sinun unelmien treffipaikka? :)

6 kommenttia:

  1. Ihana haaveileva postaus :) kävin nyt kurkkaamassa tätä blogia :).

    Oon käynyt melkeen kaikissa noissa, tosin ilman miestä :) ois kiva kokea ne poikaystäväni kanssa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kävit katsomassa! :) Sama juttu, olisi kiva päästä noihin paikkoihin poikaystävän kanssa :)

      Poista
  2. Löysin teidän blogin ihan sattumalta ja hyvä löytö olikin! jatkakaa kirjottelua samaan malliin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka kiva kuulla! :) Tervetuloa lukemaan blogia :)

      Poista
  3. Kiva blogi, eksyin tänne muualle jättämäsi kommentin kautta. Tykkään, vaikka itse olen jo oman rakkauteni löytänytkin. Vanhemmuuden myötä kahdenkeskeinen aika on aika koetuksella ja näistäpä oivallisia kokeiluja saisi, edes siihen pieneen hetkeen mihin aikaa jää. Muuten aivan perfecto, mutta olisi kiva jos kuvat olisivat itse otettuja.. :) Toki, miellyttäväthän ne silmää noinkin. Makuasiahan se on.

    ssiinnii.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Kiitos paljon! :) Mukava, että löysit tiesi tänne meidän blogiin. Yritämme aina käyttää omia kuvia, kun ne vain sopivat postaukseen :) Tässä kaikki kuvat olivat omia.

    VastaaPoista