sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Limbo

                                                    "Järjetön rakkaus pelottavan vahva
                                                                 puristava voima,
                                                         sano miksi se kaiken uskoo.
                                                                  Miksi se toivoo,
                                                                  Miksi se kestää,
                                                            Miksei sitä hengeltä saa."



Limbolla on vissiin monta eri merkitystä, mutta minun ja ystäväni Lumikin puheessa limbo tarkoittaa sellaista tilaa, josta ei pääse pois vaan jää ikäänkuin jumiin sinne. Jos joku on nähnyt erittäin sekavan elokuvan nimeltään Inception, niin siitä ollaan siis tämä keksitty :D

Ja sitten asiaan, päämääränä ei siis ollut vain kertoa mitä tuo hulvaton sana tarkoittaa. Rakkaus liittyy jotenkin myös tähän asiaan ;) Haluan varoittaa kaikkia teitä, jotka olette herkkiä ihastumaan ja tunteet pääsevät helposti valloilleen. Tämä ei ole leikin asia, vaan erittäin inhottava, ahdistava ja pelottava tila. Limboon voit joutua ihastuessasi ihmiseen, joka ei välttämättä anna yhtä suurta vastakaikua.

Olemme molemmat täällä ruudun toisella puolella heiluneet limbon rajamailla, jopa ehkä käyneet sen puolella. Aika ei ole vielä kypsä sanomaan, onko limbo nielaissut meidät, vai pääsimmekö pälkähästä. Olemme olleet siis ihastuneita johonkin tiettyyn poikaan aina tietyin väliajoin, joskus todella pitkään, sitten on ollut taukoa, mutta jossain vaiheessa ihastus on tullut taas uudelleen esille. Yleensä ihastus putkahtaa uudestaan esiin kun näet tämän komistuksen jossain jonkinlaisen tauon jälkeen, tai sitten olette esimerkiksi samalla kurssilla koulussa. Komistus on hiipinyt pikkuhiljaa jälleen ajatuksiisi ja vienyt suuren osan päivittäisistä aivotoiminnoistasi. Hän ei ole kuitenkaan osoittanut erityistä kiinnostusta sinua kohtaan (tai sitten tämä on vain ollut niin ujo), mutta olette kuitenkin joskus jutelleet joko kasvokkain tai sitten Facebookissa. Tai vähintään sinun ajatuksissasi. Inhottavaa.


En tiedä onko teksti niin sekava, ettette ymmärrä yhtään mistä täällä höpötellään, vai onko kyseinen ilmiö tuttu myös teille? Tällä hetkellä meillä molemmilla on menossa sellainen jakso näiden ihastumisten kanssa, ettemme ole kovin ihastuneita heihin. Omalla kohdallani en kuitenkaan varmaan ikinä tulisi pistämään vastaan, jos tämä minua miellyttävä henkilö ottaisi minuun vielä jotain yhteyttä tai tapaisimme ja välillämme olisi kemiaa, tai häntä jopa kiinnostaisi tapailla. Hänen kanssaan tuli kuitenkin aiemmin juteltua ja tanssittua ja hän vaikutti jopa kiinnostuneelta itsekin. Pahoin aavistelen, ettei ihana Lumikkikaan pistäisi vastaan jos hän joutuisi, siis pääsisi, tälläiseen tilanteeseen :)


Toivon, ettei kukaan jumiudu limboon, jos vastakaikua ei rakkaudessa tule. Olisi inhottavaa, ettei pääsisi yli jostain ihmisestä, ja aina vain ajattelisi häntä. Olen kuitenkin täysin sitä mieltä, että mekin täällä ruudun toisella puolella pääsemme yli näistä ihastuksistamme, jos löydämme jotkut miljoona kertaa ihanemmat poikaystävät ;)

                                                                     kuvat weheartit.com

Hyvää viikonlopun viimeistä päivää! :) Huomenna onkin taas maanantai ja uusi viikko, sekä tietysti uudet kujeet! ;)

4 kommenttia:

  1. Tuttu tunne! :S Tosin jokin aika sitte päätin poistaa herra x'n ajatuksistani enkä aijo häntä enää sinne päästää vaikka näkisinki hänet jossain taas pitkän tauon jälkeen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno päätös! :) leuka pystyyn vaan ja kohti uusia komistuksia, täytyy pitää itsekin mielessä :)

      Poista
  2. Tää on ikävän tuttu juttu mulle.. :D vaikka tiiän etten saa mitään vastakaikua en vaan voi unohtaa :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti moni tyttö on kokenut tämänkaltaista :/ Joskus ihastuminen on vaikeaa, ja vaikka haaveilu on ihanaa, on silti jossain vaiheessa hyvä saada asia "päätökseen". Musta tuntuu että uusi ihastuksen kohde on hyvää hoitoa tähän! :)

      Poista