sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Palaveri

Hei kaikki ihanat lukijat!

Käytiin tällä viikolla lähi ostoskeskuksessamme kaakaolla ja pidettiin pieni palaveri blogista. Oli mukava käydä rankan koulupäivän  jälkeen rupattelemassa Sinuhessa ja ottaa lämmin kuppi kaakaota kermavaahdolla :P Voimme suositella kaikille Sinuhen kaakaota, sillä sitä on juuri sopivasti ja se on edullisempi verrattuna muihin kahviloihin. Palaverin lisäksi meillä oli taka-ajatuksena käydä myös tsekkailemassa olisiko "hottis pojuja" liikenteessä. Eipä ollut mitään erikoista nähtävää, mutta totesimme, että urheilukaupoissa on parhaimman näköiset myyjät, joita voi ostoksilla ollessa samalla vähän silmäillä ;)

Nyt päästäänkin pääaiheeseen, josta palaverissamme keskustelimme. Mietimme muutamia jutunaiheita varastoon, mutta haluaisimme tietää olisiko teillä jotakin, josta haluaisitte meidän kirjoittavan. Olisi mukava kuulla, jos teillä on jotakin ongelmia vastakkaisen sukupuolen kanssa tai vain haluaisitte lukea meidän mielipidettä jostakin. Laittakaa vaan rohkeasti kommenttia postausaiheista! :)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

  1. Kiva blogi. Olisi kiva lukea yleisesti teidän kommelluksista poikien kanssa ja ehkä joitain vinkkejä poikiin liittyen :) Jään seurailemaan blogianne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :) eiköhän tuosta aiheesta löydy juttua ;)

      Poista
  2. Tosi kivoi kirjotuksii!:) jatkakaa samaan malliin ja kirjoitelkaa kaikkia omia juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) Selvä, omista kokemuksista onkin helppo kirjoittaa :)

      Poista