keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Haaste

Kiitos Minja Karoliinalle haasteesta, tässä se tulee ! :)

Säännöt: 
1. Kiitä haastajaasi ja linkkaa hänet haastepostaukseesi
2.Vastaa haastajan 10 kysymykseen
3. Keksi 10 uutta kysymystä
4. Haasta 10 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa
5. Kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät

Kysymykset:
1.Lempi blogi?
Adalmiina: Xenia's Day ja Cava varmaankin, niitä tulee eniten luettua :)
Lumikki: Olen vähän samoilla linjoilla Adalmiinan kanssa. Noita kahta blogia käyn aina lukemassa :)

2.Mistä ostat eniten vaatteita? Paljonko käytät rahaa niihin kuukaudessa?
A: Perus H&M:stä ja Gina Tricotista, sekä Zarasta... :) Yritän olla säästäväinen, ja käytän vaatteisiin kuukaudessa 10-50 euroa. Summa tosin vaihtelee suuresti käytettävissä olevasta rahasta.
L: Löydän vaatteita kaikkialta, mutta eniten ostelen niitä H&m:stä ja Ginasta. Hmmm..vaikea sanoa tarkkaa rahasummaa, mutta välillä menee aivan liikaa rahaa...


3.Mitä pidät aina mukana?
A: Kännykkää, huulirasvaa/huulikiiltoa, peiliä ja kampaa, sekä rahaa/lompakkoa tietenkin
L: Mukana täytyy olla aina puhelin, huulirasva ja lompakko.

4.Miksi päätit tehdä blogin?
A: Halusimme jakaa ihmissuhteisiin liittyvistä asioista tietoa, pohdintoja, vinkkejä jne kaikille muillekin sekä siinä samassa kokeilla millaista on kirjoittaa blogia :)
L: Adalmiina vastasi jo kysymykseen puolestani. Olisi hauska myös tehdä asupostauksia, mutta haluamme pysyä anonyymeina.

5.Mistä asioista olet kiinnostunut?
A: Muodista, matkailusta, hiuksista, terveydestä, sekä mistäs muustakaan kuin miehistä ;)
L: Liikunnasta, muodista ja meikeistä, ruuanlaitosta, matkustelusta ja biletyksestä ;)


6.Haaveammatti?
A: Todellista haaveammattiani en täällä tahdo julkistaa, mutta sanotaan nyt vaikka Amorin apulainen, josta ihana Lumikki jo kirjoittelikin postausta ;)
L: Minäkään en tahdo kertoa sitä täällä, mutta sanotaan, että Amorin apulainen olisi mukava haaveammatti :)

7.Mitä odotat vuodelta 2013? 
A: Poikaystävän löytymistä!!! Mutta myös hauskanpitoa ja uusia tuulia joita on luvassa! :)
L: Odotan kovasti, että pääsen opiskelemaan unelma-alaani yliopistoon ja, että löytäisi jonkun mukavan ja ihanan pojan !!


8.Mistä pidät itsessäsi, entä mistä vähiten?
A:Tämä osoittautui vaikeaksi... Olen ihan tyytyväinen itseeni kokonaisuudessaan sekä ulkonäön että luonteen osalta. Voisin kuitenkin olla vähän rohkeampi välillä erilaisissa tilanteissa, ja aina välillä ärsyttää oma ulkonäkökin luonnollisesti.
L: Olen ehkä vähän liian ujo, enkä aina uskalla tarttua tilaisuuteen.Välillä oma ulkonäkökin ahdistaa, mutta ketä ei aina välillä.

9.Millä tuotteilla hoidat ihoasi päivittäin? 
A: Vaihdan ihonhoitotuotteita aika usein, kun ne pääsevät loppumaan. Käytän vaihdellen Nivean, Lumenen ja Neutrogenan ihonhoitotuotteita. Puhdistusainetta, kasvovettä ja kosteusvoidetta.
L: Ihonhoitotuotteet vaihtuvat aika usein :) Kokeilen aina jotakin uuttaa. Tällä hetkellä käytän L'Orealin kasvovettä, Garnierin kasvovoidetta, Dermosilin silmänympärysvoidetta ja Nivean puhdistusvaahtoa. Lisäksi käytän Freemanin suklaa-vadelma kasvonaamiota ja välillä Acon tuotteita yksittäisiin finneihin. Hullu lista...Jos on ongelmia ihon hoidossa kysykää minulta ;)

10.Millaiseksi ihmiseksi luokittelisit itsesi?
A:Hah, olen todellinen haaveilija, tykkään myös leikitellä asioilla enkä ole vakava ihminen. Paitsi silloin kun joku todella pännii niin saatan olla hiljainen ja vakava :) Olen vähän ujo uusissa tilanteissa ja uusien ihmisten ympäröimänä. Välillä murehdin ja stressaan vähän liikaa asioista :/
L:Olen aika tempperamenttinen ja herkkä. Itken aina kun elokuvissa tai ihan missä vain tapahtuu jotain vähänkin liikuttavaa. Olen myös aika asiallinen tyyppi, joka on todella huono valehtelemaan.Usein suhtaudun kaikkeen optimistisesti :)

kuvat weheartit.com

Emme haasta tällä kertaa nyt ketään, emmekä edes seuraile itse kovin paljoa muita blogeja :) Oli kuitenkin mukava tehdä tätä haastetta! :)

Kivaa keskiviikkoa kaikille ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti