sunnuntai 27. tammikuuta 2013

How to forget that idiot ?

Kuinka päästä eroon ihastuksen herättämistä tunteista, jos vastakaikua ei ole tullut? Entä exästä jonka haluat unohtaa? Minulla on muutama vinkki jaettavana, joiden avulla saa ajatukset muualle ja uudet tuulet puhaltamaan elämään ! ;)

Vinkki numero 1: Hävitä kaikki mahdollinen kuvamateriaali.

Yhteisten kuvien tai hänestä otettujen kuvien tuhoaminen voi olla vaikeaa ja aluksi vastenmielistä. Niistä ei ehkä viitsisi luopua, vaan sitä söpöä valokuvaa haluaisi vain säilyttää edelleen siellä yöpöydän laatikossa. Suosittelen kuitenkin lämpimästi poistamaan kuvat, sillä se helpottaa kummasti oloasi! Heti kun olet päässyt kuvista eroon, tunnet itsesi vapaammaksi ja olet riuhtonut viimeisetkin kahleet jaloistasi! :)

Kuvien tuhoamiskeinoksi suosittelen saksilla silppuamista tai takkatuleen heittämistä. Voi sitä ihanaa tunnetta, kun silppuat saksilla jonkin kuvan niin pieniksi paloiksi, ettei kuvasta ole enää merkkiäkään. Samalla tämä ärsyttävä ihminen pyyhkiytyy ajatuksistasi lopullisesti ja hymy nousee huulillesi. Toimii!

(Tosin kyllä joku kuva kyseisestä veikkosesta voi olla ihan kohdallaan jos tämä on ollut esimerkiksi poikaystäväsi. Ei ehkä kuitenkaan ole outoa, jos olet vaikka seurustellut hänen kanssaan pidempään kuin kuukauden ja olet jo ehtinyt laittaa valokuva-albumiin yhteiskuvan. Ylenpalttinen kuvien määrä on kuitenkin vähän outoa ja varsinkaan seuraava poikaystävä ei ehkä siitä pidä!)




Vinkki numero 2: Älä kuuntele musiikkia, joka tuo mieleesi kyseisen ihmisen.

Jos sinulla ja entisellä poikaystävälläsi on ollut jokin "yhteinen biisi", tai sinulla tulee mieleen jostain biisistä (entinen) ihastuksesi, älä enää kuuntele kyseistä biisiä. Kappale saattaa herättää sinut vain muistelemaan menneitä aikoja tai saa sinut surulliseksi. Kehottaisin unohtamaan kyseisen kappaleen kokonaan jos se aiheuttaa liikaa haikeutta. Mutta jos tilanne ei ole niin kriittinen että kappale saa sinut aivan tolaltaan, kannattaa vain yrittää unohtaa kappaleen merkitys ja keksiä vaikka uusi :)



Vinkki numero 3: Kirjoita kaikki kyseisen ihmisen huonot puolet paperille.

Ota esiin kynä ja paperia ja kirjoita ylös kaikki keksimäsi huonot puolet tästä ihmisestä. Keskity vain niihin asioihin, jotka ärsyttävät hänen luonteessaan tai ulkonäössään. Kun ajattelet huonoja ja epämiellyttäviä asioita hänestä, mielesi muuttuu negatiivisemmaksi häntä kohtaan ja olosi helpottuu :) Heh, voin sanoa että tuskin haluat enää uhrata ajatuksiasi ärsyttävälle, mustasukkaiselle, inhottavalle, itseasiassa jopa rumalle, jotakin eläintä muistuttavalle, tupakoivalle, komentelevalle tai sotkuiselle tyypille!



Vinkki numero 4: Hanki uusi ihastuksen kohde.

Aina ihastuksen "löytäminen" ei kyllä ole helppoa, mutta toisaalta jos oikein pitää silmänsä auki voi löytää uuden kohteen! Tällainenhän voi löytyä ihan vaikka julkisuudestakin jos ei esimerkiksi omasta koulusta tai kotikaupungista. Kyllä sekin piristää, jos alkaa seurailemaan söpöä laulajaa, näyttelijää tai urheilijaa ja hänen tekemisiään (vaikkapa Instagramissa tai muuten netin maailmassa) :) Ja ennenkaikkea se saa sinut unohtamaan mielipahaa aiheuttaneen törpön...

                                                               kuvat weheartit.com



Toivottavasti vinkeistä on hyötyä, jos on ongelmia tunteista, ihastuksesta tai exästä eroon pääsyssä! :)
Onko teillä vielä jotain muita keinoja, jotka olette havainneet toimiviksi? :) Olisi kiva kuulla muidenkin vinkkejä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti