maanantai 14. tammikuuta 2013

Silmänruokaa

Näin maanantain piristykseksi ajattelin jakaa tänne teille kaikille muillekin vähän silmänruokaa ;) Eihän tästä maanantaista muuten hengissä selvitä, tosin nytkin täytyy haukkoa vähän henkeä näitä kuvia katsellessa. Nämä söpöläiset ovat tunnettuja kuka mistäkin: löytyy muusikkoa, urheilijaa, näyttelijää…Tässä tällä kertaa minun silmääni miellyttäviä hottiksia, ehkä joskus myöhemmin lisää muitakin! :) Mikä siinä muuten on, että mies ja söpö pieni koira ovat niin vastustamaton combo?! :)

Mutta annetaan kuvien puhua, olkaapa hyvät ;)


Zayn Malik / One Direction
Zaynia olen ihastellut jo jonkin aikaa. Taisin bongata hänet tosin ensikertaa kunnolla vasta viime syksynä heidän musiikkivideoltaan, jonka jälkeen heti googletin bändin jäsenten nimet... :)



Tom Daley / uimahyppääjä
Tämä komistus on itselleni melko uusi tuttavuus, mutta tätä nuorta miestä ei kyllä moni varmasti voi vastustaa.




Taylor Lautner
Twilightista tuttu Taylor on sitten jo kauempi aikainen silmäruoka. Hän taitaa pysyä omalla listallani jonkinlaisena vakkari-hottiksena !




Luke Bilyk / Degrassi
Luken eli "Drewn" bongasin nuortensarja Degrassista, joka pyörii MTV:llä. Hän on mielestäni ihan perus mukavannäköinen nuorukainen ja vielä samanikäinenkin :)





Channing Tatum
Ja sitten tietenkin tämä kaikkien tuntema maailman seksikkäimmäksi mieheksikin tituleerattu Channing, mitä olisikaan hottis-lista ilman häntä?


Mukavaa maanantaita! Muistakaa vierailla täällä blogissamme myös huomenna, sillä silloin on luvassa juttua erilaisista miestyypeistä baarissa! ;)

2 kommenttia:

  1. Sulle on haaste mun blogissa :)
    minjakaroliina.blogspot.fi/

    VastaaPoista