keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Kesäkuntoon 2044...eikun siis 2013 !


Noniin nyt on joulun herkut vyötäröllä ja uudet vuodet juhlittu ja samalla tehty taas uudenvuoden lupauksia. Yleensä sitä tekee aina lupauksia, kuinka aikoo panostaa enemmän kouluun ja elää terveellisemmin. Nyt tuli myös itsekkin tehtyä vähän lupauksia, joista ehkä mukavin olisi kesäkuntoon pääseminen näin talvikunnon sijaan :)

Kuntoilu ja urheilu ovat aina olleet suuressa osassa elämässäni ja tulevat aina pysymäänkin. Lukiossa ja varsinkin näin vikana vuotena ei aikaa tunnu riittävän enää niin paljon liikunnalle. Tämä on harmi, sillä liikunta auttaa jaksamaan paremmin. Jo tunti päivässä tuo piristystä ja kohottaa kuntoa. Nyt siis lupaankin käyttää päivässä vähintään tunnin liikkumiseen ja muutenki pitää terveellisest elämäntavat, jotka ovat välillä vähän rappiolla...

Ei oman kunnon hultoon aina tarvita upeita kuntosaleja ja kalliita välineitä. Alkuun pääsee jo tahdonvoimalla ja kodin läheisillä lenkkipoluilla. Kotiin voi hankkia jumppapallon ja käsipainoja, joilla saa jo paljon aikaan. Ainahan sitä voi myös käydä yksittäisillä ryhmäjumppa -ja tanssitunneilla oman mielen mukaan.

Varmaankin kaikilla nuorilla naisilla ja miksei miehilläkin on paineita oman vartalon suhteen, varsinkin siitä mitä vastakkainen sukupuoli ajattelee siitä. Välillä on huonoja päiviä, jolloin peppu on jumalattoman kokoinen ja joskus taas ihan siedettävä. Haluaisinkin saada teidät kaikki rakastamaan omaa kehoanne.Se on teidän "aarteenne", jota tulisi rakastaa ja hoitaa hyvin, jotta se kestäisi koko elämän!

Kuntoiluun on myös yksi taka-ajatus ;) Eli tietenkin ne pojat. Mikä onkaan mukavampaa kuin timmissä kunnossa kesällä kävellä rannalla kesäkollien kuolatessa perään !

Tsemppiä kaikille uudenvuoden lupauksen tehneille ja palataan asiaan keväällä uudestaan! ;)






 
Kuvat Googlesta



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti